Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

To Brodre Og En Tos


"Harald... jeg lurte pa en ting..." sa jeg, mens jeg provde a hores mest mulig casual ut."...mmmmmm..." gryntet han.Jeg matte le litt. Det var kanskje ikke sa rart at han ikke var sa oppmerksom... Jeg hadde tross alt hendene pa lemmet hans, og kjalte med det akkurat slik jeg visste han likte det best. Sakte, forsiktig opp og ned med fingrene og et lite streif innom med tunga iblant... Han elsket slike rolige, langvarige handjobs, og kunne sprute noe helt avsindig om jeg holdt pa lenge nok."Hvor liker du best a sprute hen...?" spurte jeg videre mens jeg fortsatte a kjale for ham."...hmmmm..." mumlet han, og sa oppriktig betenkt ut."Det er ingen felle, altsa," flirte jeg. "Jeg lurer faktisk pa det... tenner du pa a komme et spesielt sted?""Vel..." begynte han, men sa ut til a miste tanketraden."Liker du a se det komme eller...""La meg tenke litt da," sa han smilende. "Du er jo fantastisk til a suge... Jeg kommer veldig deilig nar du suger meg og tar spruten i munnen. Det er herlig a kjenne det komme mens du bare fortsetter, liksom...""...mmm og jeg elsker a kjenne smaken av deg ogsa.. jeg liker a svelge..." skjot jeg inn mens jeg fortsatte a runke ham sakte."Det er deilig a komme inni deg ogsa da..." sa han videre, og jeg kjente varmen spre seg i underlivet mens han snakket... "Bare fortsette a hamre los pa deg selv om det kommer, ikke hoppe av i svingen eller noe, bare jukke hemningslost i den deilige fitta di og kjenne det knipe i meg nar jeg sender det inn i dypet..."Jeg la munnen over det glatte hodet og senket meg ned pa ham, og han stonnet fornoyd. Hendene mine runket ham sakte mens munnen la seg pa som noe ekstra som fulgte med servicen... Han ble stille et oyeblikk, sa jeg fortsatte."Jeg elsker at du kommer inni meg; at du stonner desperat og ikke klarer a styre deg, men bare fortsetter og sender spruten til bunns, og det blir vatt og klissete langt, langt der inne i meg...""Mmmmm?. du er en kat liten tos, er du... Jeg liker a komme utover deg ogsa... Enten at du suger og runker meg eller at jeg runker meg selv og spruter pa deg.""I ansiktet?""Ja, eller utover puppene, halsen, overalt egentlig.. det tenner meg a se pa deg nar det skjer, for du ser sa vill og kat ut nar du ser det komme. Jeg tenker at det jeg liker best er a se deg opphisset ? uansett hva det matte skyldes."                Det ble stille en stund; eneste lyden som hortes var lydene jeg lagde med munnen mens jeg sugde ham, og hans sporadiske sma grynt av nytelse."Sa hvor liker du best a kjenne spruten da?" smilte han. "Det hores ut som om du liker alt sammen like godt."Jeg klarte ikke svare med en gang.. sikkelet rant og jeg spyttet og svelget... deilige, skinnende draper piplet frem fra den lille apningen ytterst pa pikkhodet og jeg not a kjenne smaken av dem. Kjenne, virkelig smake hvor kat han var..."Jeg vil helst ha det overalt, jeg..." sa jeg og provde a formulere meg pa en mest mulig beroligende mate: "Overalt, pa én gang. I ansiktet, i munnen, i fitta...""Alt pa én gang?" sa han mellom to kate stonn fremkalt av mine overaktive hender."Ja..." han sa ikke ut til a skjonne helt hvor jeg ville hen; jeg fortsatte smilende, fremdeles med hendene glidende opp og ned langs den harde stammen. "Du vet jo hvor mye jeg elsker sad... Jeg far jo aldri nok.. jeg vil ha det i musa, i munnen, utover meg, overalt... Det er bare synd at hvis du kommer i fitta mi forst, og sa i munnen min etterpa, sa far jeg mindre a svelge siden du spruter mindre... Og det samme hvis vi gjor det omvendt; det blir ikke sa mye pa den andre spruten...""Vi far hente en mann til da, vettu," sa han lattermildt.Jeg kjente et stikk inni meg idet han sa det. Jeg ble varm i brystet og jeg kunne kjenne ansiktet blusse opp i en kraftig rodme. Bare tanken gjorde meg kat... og selv om jeg elsket Harald og aldri kunne tenkt meg a ha et sidesprang, sa var det faktisk en av mine fantasier, det han nettopp hadde foreslatt. Eller, som jeg hadde foreslatt; ved a fa ham til a foresla det for meg. Problemet var at jeg hadde snakket sa ubesvaret, som om det jeg sa egentlig ikke var viktig og ikke betydde noe... det var bare noe jeg hadde sagt i forbifarten, liksom for a fa tiden til a ga mens jeg runket ham. Svaret hans hadde vart spokefullt, det samme som sporsmalet mitt; et uforpliktende forslag som ikke nodvendigvis var ment a tas seriost. Men Gud, som jeg ville at han skulle mene det. Tanken gjorde meg avsindig kat. Å bli tatt av to eller flere menn samtidig; knullet i begge hullene mine og bli sprutet full av sad bade foran og bak...                Jeg flyttet haret unna ansiktet og lente meg lenger ned over ham; sugde den harde kuken hans og kjente ham stivne idet jeg tok ham over toppen. Senket munnen resolutt ned og lukket leppene rundt hodet idet han brolte og jeg fikk kjenne den deilige smaken av saden hans over tunga. Jeg lukket oynene og not ham i munnen min. De ufrivillige muskelsammentrekningene i underlivet hans forplantet seg helt ut i spissen av lemmet, og han fortsatte a pumpe den glatte, klissete saden ut av seg. Jeg svelget og sugde i meg alt sammen, det kunne ikke falle meg inn a la det renne ut igjen... det gjorde jeg bare hvis han ville se det, noe han sjelden gjorde. Harald la pa ryggen med lukkede oyne og not det jeg gjorde med ham. I slike tilfeller var han sjelden i stand til noe annet enn a la meg gjore som jeg ville. Jeg svelget, og hapet pa mer. Hapet at han hadde hort etter og at tanken hadde plantet seg i hodet hans. Kanskje, kanskje var det mulig a fa oppfylt drommen en dag... 
* 
Sommeren kom og apnet for alskens muligheter ? sex i det fri var en av vare favorittaktiviteter. Ute pa den gamle garden til Haralds familie var det mye plass. En blomstereng, et tjern, en skog... vi gikk flere lange turer der ute, og fant alltids et lite sted a stikke oss bort for en hyrdestund. Jeg sugde ham en gang ute i hagen bak et digert tre, mens foreldrene hans satt pa terrassen et steinkast unna; vi badet nakne i tjernet og endte opp med a knulle hverandre staende med vann til oppover magen; en kveld pa den gamle laven hadde han tatt meg sa hardt at jeg skrek og broren hans hadde kommet settende for a se hva som var galt...                Å, broren hans, ja... Markus. Han hadde blitt passelig rod i ansiktet da han tok oss pa fersken; meg med rufsete har og opprevne klar, hengende halvveis over en skillevegg med Harald staende bak meg, stonnende og skrikende... Men etter hvert ble det ikke sa flaut som man skulle tro. Han var svart moden, Haralds lillebror, og stottet helhjertet vare utsvevende eskapader. I skarp opposisjon til foreldrenes mer konservative innstilling, var Markus av den oppfatning at de to brodrene burde leve et svart sa aktivt sexliv ? noe han ikke var redd for a innromme. Nar broren forst hadde fatt seg en kjareste, skulle det bare mangle at han ikke brukte enhver anledning til a fa seg et nummer."Kan dere to prove a holde kjeft? Dere skremmer dyra!" utbrot han lattermildt da han kom over oss inne pa laven.Deretter hadde han gatt, og Harald hadde knullet meg ferdig. Jeg ble gaende hele resten av dagen med hjertet i brann. Hver gang Markus sa pa oss blunket han megetsigende eller leet pa oyenbrynene; et sprak foreldrene deres ikke forsto, men vi tre kjente meningen av svart sa godt. Jeg rodmet kraftig hver gang han hintet til det han hadde sett. Hver gang han lurte pa om jeg ?ville ha meg en sprut? av ketchupen, eller om han tok frem en agurk og brukte litt lenger tid enn normalt pa a vaske den... Om han bare visste om min lille drom; en drom som jeg de siste dagene hadde begynt a se for meg ham i...                Et par dager senere hendte det igjen; han kom over oss idet Harald og jeg gjemte oss bort fra foreldrenes dommende blikk og koste oss inne pa laven. Jeg sto inntil skilleveggen ? narmest hengende med overkroppen over den, faktisk. Med min vidunderlige Haralds ferdigheter med tunga ville jeg snart komme sa det ljomet, og det var godt a ha noe a holde seg fast i. Han satt pa huk mellom bena mine og holdt meg fast med sterke hender i fast grep om rumpeballene. Munnen hans var noe av det beste jeg visste; han kysset og slikket og visste akkurat hva jeg likte best, hvilke steder som skulle stimuleres forst og sist, og hvor langt han kunne presse meg for jeg enten matte ha ham i meg eller fa lov til a komme. Etter en stund staende der inntil veggen begynte jeg a se stjerner for oynene, og saftene rant av meg og Harald slikket meg ivrig idet skjelvingene nadde klimaks. Det var en herlig orgasme, det eneste som kunne gjort den bedre ville kanskje vare noe a putte i munnen..."Trenger dere hjelp?" sa Markus med et flir og ble staende henslengt inntil veggen med armene i kors.Til a begynne med sa det ut som en gjentakelse av den forste gangen han sa oss. Lillebror snublet over de to elskerne i fri utfoldelse, kom med en vittig kommentar, og lot oss ga tilbake til vart. Bare at denne gangen ble han staende der ? men hvor lenge ville det vare? Jeg sa ned pa Harald med et svommende blikk og pustet tungt med apen munn. Opphisset som jeg var, tenkte jeg ikke lenger pa a vare flau, jeg var bare kat... Haret mitt falt ned i ansiktet og klistret seg til mine blussende svette kinn. Narmest uten a tenke rakk jeg ut handa... holdt den ut mot min elskers lillebror i et tydelig tegn pa hva jeg onsket."Du kan gi henne noe a sutte pa," sa Harald.Jeg kjente en strom av takknemlighet over ordene til kjaresten min, og ukers ? maneders oppdemmet kathet sildret ned mellom larene mine. Kjonnet mitt formelig dampet i motet med den varme sommerlufta. Harald reiste seg opp og stilte seg bak meg. Loftet opp skjortekanten og strok meg over rumpa. Jeg horte den klirrende lyden av beltet hans idet buksene falt ned pa gulvet, og kjente det stive lemmet til min deilige kjareste gli inn mellom larene. Han la handa pa ryggen min og dyttet meg forsiktig ned... lenger ned... han ville ha meg ned pa gulvet, ned pa gulvet som den tosen jeg var... Ikke enda, tenkte jeg.. ikke enda... Jeg boyde meg fremover og lot ham komme inn i meg bakfra. Et lite stonn unnslapp meg idet han presset seg inn og holdt meg i haret. Like etter begynte han a jukke i meg, lot meg kjenne ham slik jeg elsket a kjenne ham, og jeg stonnet igjen og holdt igjen handa bedende ut mot tilskueren.                Markus smilte og trakk pa skuldrene, for han apnet glidelasen i buksene og kom gaende mot oss. Pikken hans spratt frem fra buksa og pekte rett mot meg; den var stor og hard, og jeg ville ha den i munnen ? straks. Jeg fikk det som jeg ville. Boyde meg ned og grep rundt den med handa, dro forhuden tilbake og klemte fast rundt roten av ham for jeg lot ham gli inn mellom leppene. Jeg stonnet og sugde i meg smaken av ham. La den andre handa rundt ham og dro ham inntil meg, narmest slukte ham hel."Ikke mye talmodighet a spore her nei?" sa han med en liten latter.Han sluttet a le da jeg tok ham ned i halsen, slik jeg hadde ovd pa med storebroren hans. Da stonnet han og begynte a nyte meg. Harald begynte a knulle meg med jevne, gode tak; presset seg inn i den trange kanalen min og dyttet pa veggene i alle retninger, blokket meg ut helt og fikk meg til a gispe etter pusten. Han var sa deilig, jeg elsket ham, elsket den deilige pikken hans..."Aaa-aa-aaaa-ahhh!" stonnet jeg hoylytt idet jeg slapp pikken til Markus med munnen for forste gang."Kan du stappe noe i munnen pa henne sa hun ikke braker sa falt?" flirte Harald og jeg kjente et par hender legge seg pa hodet mitt.Jeg ble presset ned pa pikken foran meg; matte bare apne gapet og la ham knulle meg i munnen. Lydene som unnslapp meg ma ha vart fantastiske a hore, jeg stonnet og klynket og gispet mens de to brodrene knullet meg frem og tilbake imellom seg, og til slutt mistet jeg balansen og kollapset ned mot gulvet ? dit Harald ville ha meg til a begynne med.                Jeg havnet pa knarne med ham fremdeles godt plantet inne i meg. Han holdt seg pa plass med hendene og hadde stilt seg pa kne han ogsa; jeg rettet opp ryggen og fortsatte a suge Markus, som fremdeles sto pa bena ? om enn aldri sa ustott. Han smakte deilig, ikke sa altfor ulikt broren. Kat, klissete, deilig mann..."Ta meg, ta meg mere... aaaa-aa-aaaa..." stonnet jeg ut i vildens sky.De var sa deilige, og sa fantastisk gode med meg. Jeg fikk akkurat det jeg hadde dromt om sa lenge; to pikker pa én gang, og jeg nektet a la dem holde opp for jeg hadde fatt det jeg onsket meg aller mest..."Daven..." sa Markus da jeg begynte a runke ham mens munnen surklet over hodet."Nei, na slipper hun deg ikke," horte jeg Harald flire... Markus hadde provd a ta et skritt bakover, men nei, jeg ville ikke slippe.Jeg runket det vate lemmet raskt med lett grep, mens munnen lukket seg over hodet og holdt ham der. Han stonnet og jeg kjente at han strammet seg, provde a holde igjen. ?Ikke sjangs, jeg skal ha det?, tenkte jeg og fortsatte ufortrodent videre mens jeg lukket oynene og koste meg med stotene jeg fikk opp i meg bakfra. Plutselig merket jeg at jukkingen til Harald ble mer desperat, hendene hans holdt hardt fast i meg og jeg visste at han sprintet mot mallinjen na..."Ja! Jajaja!" ropte jeg kjapt da jeg kjente at han knakk sammen i knarne og holdt seg sa dypt inne han kunne.Jeg sto helt stille med kroppen og pustet tungt... kjente det rykke i ham idet han fylte meg... elsket den vate folelsen av saden hans inne i dypet; jeg klemte meg sammen og kjente det surkle inni meg, fortsatte behandlingen av broren hans og ville ha sad i munnen ogsa."Ajj... Ja, nah..."Markus stonnet og begynte a knekke sammen i bena. Jeg apnet ordentlig og kjente spruten hans spyle over ganen; jeg svelget og fortsatte a runke ham der jeg satt med gapet apent, og han sendte strale etter strale med deilig, glatt sad i munnen pa brorens kate tos. Han sank sammen pa gulvet med et dunk og jeg strakk meg for a folge med ham. Ble liggende halvveis oppa ham med leppene lukket om den bankende pikken. Harald ble liggende over meg med pikken sin godt inne i fitta, men alt jeg enset na var smaken av lillebroren. Han kom og kom, det var utrolig deilig. Jeg slurpet i meg det som kom ut av ham, runket sakte og klemte langs undersiden av pikken for a melke ut hver eneste lille drape. Smattet og klappet ham fornoyd pa magen idet jeg avsluttet sugejobben; han la rett ut pa gulvet og sa lamslatt ut. Til slutt smilte han og begge guttene lo."Jeg sa jo at hun var kat," sa Harald idet jeg kjente ham forlate varmen min og reise pa seg."For a vare helt arlig sa trodde jeg du tullet da du sa hun ville ha oss begge," svarte han, og jeg skjonte at de hadde snakket om dette en stund allerede.                Helt siden vi kom ned til garden pa ferie, viste det seg... da hadde Harald husket det jeg hadde sagt, og arrangert at broren skulle overraske oss ute pa laven. Reaksjonen min hadde vart lett a se ? grenselos kathet resten av dagen og en tydelig rodme hver gang Markus snakket om det... Det var bare a ordne det en gang til, og komme med tilbudet... sa visste Harald at jeg ville ordne resten selv. Jeg elsket ham for dette, som for mange andre ting. Jeg elsket broren hans ogsa, flere ganger, pa flere steder; knullet pa laven ble langt fra siste gang vi hygget oss sammen den sommeren.


Don't be the product, buy the product!

Schweinderl