Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

?maria Bros Sans Jente

Jeg har ikke noen stor kuk, men Maria virket fornøyd, hun sa aaa tilstrekkelig størrelse og suge på, jeg var kåt som faen, og når Maria sugd inn i i munnen slik at banet vei nesten til knærne mine og jeg måtte lene meg mot veggen og samtidig så Jeg sprayet jet etter jet rett ned i halsen på Mary, hun svelget hver dråpe, slikker leppene og sa, fordi Willie er fortsatt så du kommer til å jobbe litt, sto hun bøyde StoriesDet hele startet da jeg begynte å handle skolen og måtte flytte til brossan og hans kjæreste.

Min bror hadde selv nylig flyttet inn med en riktig deilig jente, så Jeg så frem til å flytte inn i dem.

Det var fredag, og den første uken var over, brossan sto venter med bilen hans. Kjæresten hans ble sittende i baksetet slik Jeg satte meg på forsiden, og vi tok systemet til å kjøpe ut.

Hvordan var din første uke av skolen lurte Mary bros sans jente som heter, snudde jeg meg tilbake og sa jjjoda den va la bra og holdt på å løsne, satte hun lener seg tilbake med en kort svart skinn skjørt bena spredt og ingen truser på seg selv, smilte hun på meg og blunket og sa, i kveld vil være en fest.

Vi parkerte et stykke unna fra selskapet og brossan gikk av for å shoppe, Maria gled frem og satt på kanten sete så hun sa, kom hit med hånden slik Vil oppleve nådde brønnen, mens hun skiltes på bena så Jeg så også at leppene åpnet opp, det var trolig den vakreste jeg har sett.

Du vil vite om du vil, sa hun, jeg hadde aldri trodd noe kunne føle så mykt som leppene følte, og veldig varm og videre ned gigantiske våt, er lengre inn hvis du vil, sa hun da hun flyttet foreward så min høyre langfinger gled inn i hullet.

Nah Dette er ikke Maria sa vi gå ut til gate der, sagt og gjort, vi gikk inn døren og lukket døren, satte Mary ned foran meg og trakk ned dragkjedjan på ; bukser, he tror du i tilfelle det er noen, sa jeg, hva i helvete sa hun. Jeg ønsker å smake en lillebror Willie som ble sagt stille og nyte Maria.

fremover og holdes i håndtaket på port, kom og brette det, det var umulig å motstå som Jeg kom dit og trodde, lurer på om jeg kan finne den rette, men det var ikke noe problem, hun var der med sin hånd og styrte så den raste rett i bakken direkte,

Det var første gang jeg knullet en jente og at noe kunne være så varm og myk rundt pikken hans, jeg hadde aldri forestilt meg, begynte Maria å stønne, presse hardere og raskere vil jeg snart, jeg plukket opp tempoet og begynte straks å kile og jeg forsto hva var på tid, nå er jeg igjen sa jeg også Maria sa mens jeg kjente hvordan hun klemte med fittmusklerna og begynte å riste på hodet mens jeg sprayet på nytt langt tilbake som jeg kunne få i henne, her vi igjen en gang Maria sa, ubegrenset antall ganger jeg sa.

Før jeg satte pikken i buksene så Maria sugde det inn i munnen hennes og snurret tungen hans og sa: Jeg må rydde det etter meg det er ikke mulig ellers.Når vi kom hjem, gikk jeg ned i kjelleren og dusjet og Mary og brossan startet og fikse med mat.

Etter dusjen, jeg hang på meg en morgenkåpe og gikk opp trappen, like før jeg kom opp der var en pounding så Jeg åpnet forsiktig døren, og det var Maria med over kroppen bord og med føttene langt fra hverandre på gulvet, bak tribunen brossan og presset hardt inn i Mary og banket bordet i veggen, så brossan si det var trolig den kåteste du har vært så langt, gled jeg den tilbake uten motstand i deg, ja det er absolutt vakre Maria sa, er det sannsynligvis din brors dyder sa hun, he FAAN sier hun trodde, vil jeg selvfølgelig sitte i mellom to stilige menn i kveld fortsatte Mary, så det er ikke rart at det gikk inn litt ekstra tid eller hvordan, nah selvfølgelig sa brossan.Hva hvis brossan hadde visst hva som skjedde da han var på system, krøp jeg ned trappen igjen og slengte døren til dusjen trampet våre føtter på vei opp, vel opp stod Maria ved komfyren og brossan gikk ut for å fikse noe med bilen - jeg så deg, sa jeg, jeg vet at Maria sa, men broren din ikke kjenner deg så g, nah det var la tour det, og hvordan kan du si at om meg at du blir kåt, hva om han hadde visst det var meg som var crap han gled så lys i når han satt på deg, de du ikke vet kan ikke skade deg av Maria sa, kom hit, sa hun, og vinket med hånden eh det jeg sa og gikk, Mary synker ned kneet og åpnet kappen og fordi det sto rett opp så hun sugde det direkte og gled leppene ned og opp igjen og igjen, det gikk så raskt at jeg aldri hatt tid til å tenke på om min bror kanskje kunne komme inn og overraske oss, men jeg bare sprayet og nytes når jeg hadde sprayet ferdig, jeg prøvde å gå derfra, men Mary holdt på meg og førte Lør suger og kosing med pikken hans, hun holdt meg i både rumpe og sa at dette pikk, hun ønsker å beholde, ja thi , kan r gjøre det ofte du vil, sa jeg, men vær forsiktig brossan ikke komme på oss selv.Etter at vi hadde spist satt på brossan TV, ville det ikke være noen film, sa han, og skjenket seg en whisky og soda.

Det er starköli kjøleskapet han sa at de får deg til å drikke av, takk, sa jeg, akkurat da kommer Maria med øl til meg og

Cider til seg selv og satte seg mellom oss og la hodet på min skulder og sa til min Brossa, kan jeg låne din bror når du ikke er hjemme, he, he mener du sa brossan, jeg tenkte bare at det er så fint å ha noen å få klem når du ikke er hjemme, er du ute og reiser så mye i jobben, sa hun, Jassa du mener så sa brossan, tydeligvis det er derfor han gikk for å bo hos oss fordi du slipper å være alene når jeg er borte, eh vel, sa hun, og ga meg en klem og hvisket i øret, hva som er bra, skal vi ha det når vi er alene, brossan skjenket seg et annet grog og akkurat da startet filmen.Maria satt stille og lente seg mot min skulder med bena trukket opp så hun nesten satte seg på fanget til meg, så min bror på vi ristet hodet og sa, ikke skremme ham bort Maria han vil bli her for lenge, håper jeg, ingen fare brossan jeg sa, Mary og jeg kommer godt overens, det var bra, sa han, og lente seg tilbake i sofaen og sovnet som han pleide å gjøre etter middag og et par av grog, vent et øyeblikk Maria sa når han har vært snorking for en stund vi huske på han i sengen sent om kvelden er vår.Da jeg var ferdig med min øl og gikk på meg å laste ned en ny Maria sa at nå bærer vi ham inn, så Jeg tok underarmene og hun i bena og vi bar ham inn i sengen og lukket døren, tok Mary hånden min og sa, nå er det på tide at du kommer til å knulle meg på sant og så trakk kjolen over hodet og var helt naken under hun la seg ned på tilbake på teppe med knærne trukket opp og fra hverandre så hun sa, du bør stå hvor kledd når jeg ligger her naken og venter du, skjorte, bukser, undertøy og sokker fløy av meg og så Jeg lå på henne, nå er jeg her, sa jeg, nå tar vi det sakte Maria sa jeg ønsker å nyte kroppen din i lang tid, jeg ligger ganske så stille, jeg sa, ja det er bra, sa hun, går Jeg ønsker ikke å se etter bare nyte Maria sa, hun gjorde en flick av kroppen slik Plutselig var jeg inne i henne, og hun fortsatte å bevege hoftene nedover og uppåti vår lengderetningen og opp, ned og sidelengs, hun var aldri stille, etter for en stund Hun plasserte føttene på ræva og presset seg og gned seg mot meg og deretter Jeg følte at nå var det ferdig det kilte pungen og skyndte seg over ryggen og Maria stønnet i øret mitt meg at nå vil hun snart, og deretter Jeg visste hvordan det begynte å nappe i penis og pungen trakk seg sammen, deretter Jeg begynte sprøyting og Mary fittmuskler klemte hverandre så bra når hun fikk orgasme samtidig.Etter en stund når jeg kom tilbake så Jeg klemte Maria og sa, du vet at dette er vanedannende, ja jeg vet at hun sa så lenge du vil så vi vil gjøre dette flere ganger i uken, sier Mary, selvfølgelig vil jeg det bare ikke brossan lærer Når det er sagt, tror jeg din bror allerede vet hva som skjedde mellom oss fortalte Mary han ba meg om å gi deg en ekte lokal virksomhet så du ble kvitt sven isen så i morgen skal jeg nevne at han har en fantastisk lillebror, men nok om det, ønsker du å gjøre det bakfra også ...............Fortsatt kan følge ..

    


P>
Don't be the product, buy the product!

Schweinderl