Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Sa Liten Og LettHun var sa liten. Hun var desidert den deiligste av alle jentene pa festen, og hun visste det faens sa godt. Hun var ikke bare den deiligste pa festen. Hun var det deiligste jeg hadde sett pa flere maneder. Hun hadde virkelig en perfekt kropp, og for en rumpe hun bar rundt pa! En liten bolle-rumpe, med to sprettrumpeballer som sto rett ut. Det eneste jeg klarte a gjore der jeg sa pa henne, var a fundere pa hvordan det matte vare a ta henne bakfra.
«Hei Espen - er du ferdig med a stirre?».
Jeg snudde meg rundt, og sa pa damen min. Hun satt og flirte pa andre siden av bordet, og hun ristet pa hodet sitt mens hun lo av meg. «Du blir ikke bedre du». Jeg begynte a le, og provde a forklare at jeg var jo bare en enkel mann, og nar jeg sa noe fint, sa matte jeg jo se? Damen min bare lo, og sa det var forskjell pa a se og pa a stirre.
Jeg brydde meg ikke noe mer om det som ble sagt, og ikke damen min heller. Festen fortsatte, og jeg klarte aldri a slippe denne deilige jenten av syne. Jeg begynte a se pa henne nar hun snakket, og studerte henne nar hun reiste seg for a ga pa toalettet. Jeg satte meg ned, og begynte a analysere varematen hennes, og det var noe som ikke stemte.
Hun var desidert den deiligste og den mest attraktive av alle jentene, men det var noe anstrengt over det hele. Det var som om hun spilte en rolle, der hun gjorde seg til for oss rundt henne. For meg virket det som at hun var meget glad i fa oppmerksomhet, og at hun hele tiden strevet med a vare i fokus. Jeg tenkte dette matte da vare forferdelig slitsomt for henne?
Jeg trakk en venninne av henne til sides, og forst pratet vi kun om lost og fast. Men snart fikk jeg vridd samtalen inn pa venninnen hennes, som akkurat da satt og klinte med en annen jente. Nina var navnet hennes, hun med bollerumpen altsa.
Venninnen kunne fortelle meg at dette var helt vanlig oppforsel fra Nina sin side. Nina var en jente som hele tiden matte vare i sentrum. Hvis det ikke skjedde, sa gjorde hun alt hun kunne for a fa oppmerksomheten rettet mot seg. Venninnen fortalte gladelig vekk alt hun visste om Nina.
Nina la med alt og alle, gutter og jenter. Det var akkurat som om hun sokte etter a bli likt, og a bli godtatt. Hun visste bare ikke helt hvordan hun skulle fa det til. Jeg fikk vite at Nina var til og med sa pass utagerende at hun ogsa hadde deltatt pa en rekke fetish arrangementer. Og jeg fikk vite at hun ogsa likte a ga med klar laget i lakk og lar. Nina var en frisk, kat ung jente som provde a vise seg frem som en sterk og selvsikker jente.
Men jeg sa hvor liten og svak hun var. Jeg sa hvordan hun strevet med a bli likt av de andre, og hvor sterkt hun onsket seg aksept og kjarlighet. Hun var mitt perfekte neste offer, hun visste det bare ikke enda. Men det skulle ikke ga sa veldig lang tid for jeg skulle ga til neste skritt i planen min, og da ville vi to bli bedre kjent med hverandre. Mye bedre kjent!
Da hun reiste seg for a ga pa toalettet, passet jeg pa a ga etter henne, et par minutter senere. Ingen la merke til at jeg forsvant inn i den lange morke gangen var. Hun kom ut fra toalettet akkurat da jeg var fremme ved doren. Hun smilte som en sol, og stoppet opp. Jeg kunne se i oynene hennes at hun tenkte pa hvordan det matte vare a bli knullet av meg.
Det er bare noen som alltid tenker slik nar de treffer nye mennesker. Pa seg selv kjenner man andre, og kanskje det var derfor jeg sa det jeg sa? Fordi jeg var sa sikker pa at jeg hadde rett i mine antagelser.
«Det hadde vart det beste du noen gang kommer til a fa oppleve. Du skulle provd en MANN en gang, i stedet for alle disse teite guttungene. Det du trenger er en MANN, Nina».
Jeg smilte til henne, og ventet ikke pa noe svar. Å nei, hun skulle fa krype. Jeg smilte, og gikk inn pa toalettet. Jeg laste doren hoylytt etter meg, slik at hun skulle fa med seg at her ble det til og med last. Hun hadde ikke kommet inn, om hun hadde villet det. Jeg gjorde meg ferdig, vasket hendene mine, og laste opp igjen doren. Da jeg kom inn i stuen og satte meg ned, satt faen med Nina resten av kvelden, og bare sa pa meg.
Vel, ikke hele tiden. Men hun hadde alltid et lite oye til meg, og na begynte jeg a fole meg like analysert og studert slik kanskje hun hadde folt tidligere, da jeg sa pa henne?
Men alt gikk etter planen, og jeg not spillet mitt. Hun var en deilig liten hore, uten selvtillit. Et ludder som knullet hvem som helst for a fole litt kjarlighet. Na skulle hun fa oppleve noe nytt i livet sitt, meg!
Jeg tittet pa klokken, og skjulte et lite gjesp. Klokken var kvart pa fire om natten. Det var fremdeles en liten gjeng igjen som fortsatt hadde mer a gi. Damen min hadde lagt seg for omtrent en time siden, og jeg hadde stort sett bare sittet i sofaen og drukket. Hele tiden mens Nina og jeg sa pa hverandre.
Jeg hadde klart a oppna det jeg ville. Jeg hadde fatt henne nysgjerrig. Og det er ikke noe som er bedre enn nar jentene er nysgjerrige, og nar dem nesten ikke klarer a vente, for de krever svar pa alt de lurer pa. Nina hadde sittet igjen, og na var tiden inne.
De fleste gikk i femtiden. Nina og venninnen hennes hadde bestemt seg for a ligge over hos oss, nar de likevel ikke fikk noe drosje. Venninnen til Nina forsvant inn pa det ene barnerommet, og endelig satt jeg tilbake med Nina helt for meg selv. Hun spurte om jeg hadde fyr, og viftet med en sigarett i luften. Jeg fant en lighter liggende pa bordet, reiste meg fra sofaen og satte meg ned ved siden av henne.
Hun var full, men ikke sa full at hun ikke la merke til at jeg hadde satt meg ekstra nart henne. De slanke varme larene hennes brant mot mine, der jeg satt ved siden av denne deilige unge jentungen.
«Vet du hva? Jeg har hatt lyst til a si til deg i hele dag, at du trenger ikke a vare sa bekymret for at ingen skal like deg. Du er jo kjempedeilig jo. Du trenger ikke a stresse mener jeg.».
Jeg tror ikke Nina var forberedt pa hva jeg sa, for plutselig sa knakk hun sammen i tarer. «Jeg vet det, jeg er bare sa redd for a vare alene, at ingen skal like meg, jeg eier ikke selvtillit».
Jeg ble litt overrasket av svaret hennes, at det kom sa tidlig i samtalen. Jeg sa pa henne, og smilte forsiktig. «Hvis du trenger en venn, sa kan du godt komme helt bort her, sa kan jeg holde rundt deg jeg. Jeg lover at jeg ikke skal prove meg pa deg eller noe. Bare vare god, og hvis du trenger a snakke sa er jeg her for a hore pa om du vil?».
Her var det viktig a velge de rette ordene. Jenter som Nina matte rulles inn sakte. Det viktigste var a fa opprettet et tillitsforhold til henne. Jeg matte fa henne til a fole pa kroppen at jeg ikke var som alle andre. Hun matte fole at jeg virkelig brydde meg om henne, og at jeg var helt normal. Hun matte fole at selv om jeg var en del ar eldre enn henne, sa kunne hun likevel ha en venn i meg, som kunne hjelpe henne.
Det var i hvert fall det jeg ville at hun skulle tro. . .
Nina sa pa meg, og flyttet seg helt inntil meg. «Hva med damen din da? Blir ikke hun forbannet om hun ser at vi sitter som dette da?». Jeg svarte at det hadde hun sikkert blitt hvis hun hadde fatt vite om det, eller sett det. Men jeg sa at jeg hadde ikke tenkt a si noe til henne, og at jeg ville ikke at Nina skulle si noe heller.
«Herregud. Jeg skulle ha skjont henne om det var fordi det var noe mellom oss liksom. Men na sitter du jo bare her og prater med meg. Du er lei deg, og jeg er et annet menneske som bare stotter et annet medmenneske i en tung stund. Jeg synes at det burde vare lov. Var det slik at jeg ville knulle deg, sa hadde det jo vart helt annerledes, ikke sant?».
Nina smilte da jeg sa ordet knulle. Jeg er ikke sikker, men jeg synes jeg registrerte at det kom et lite glimt i oynene hennes da jeg nevnte dette med a knulle henne, men jeg lot som ingenting. Jeg spurte henne om hvor gammel hun egentlig var? Hun svarte med a si hun var nettopp fylt 18 ar, og hun reagerte ikke noe spesielt da jeg fortalte henne at jeg var 35 ar gammel.
«Har du ikke noe kjareste da? Du burde na ikke ha noe problemer med a fa deg en snill og pen kjareste?». Jeg sa pa henne, og hun ble med ett litt usikker pa hva hun skulle svare. Hun apnet munnen, men lukket den igjen uten a si noe.
«Er det liksom ingen som er god nok kanskje? Og sa ligger du med kreti og pleti, og tror at da blir du kjempepopular? Eller bare nyter du livet, og knuller det du liker? Jeg haper jeg ikke fornarmer deg, eller at du blir stott av slik jeg snakker?».
Jeg var kanskje av og til litt for direkte, og arlig? Men jeg sa til henne at dette var kun fordi jeg ikke hadde noe a skjule. Det var bare slik jeg var som menneske, og jeg sa at hun kunne si hva som helst til meg. Jeg forsikret henne om at alt var trygt, og at jeg aldri ville dele hennes erfaringer og tanker med noen andre.
Og da jeg fortalte Nina at jeg ogsa snakket slik som jeg gjorde med henne, med andre jenter, og da hun ville sporre meg ut om dem, sa jeg til henne: - «Jeg blir alltid klokere for hver gang dere apner opp deres innerste rom for meg. Jeg blir klokere, og siden jeg far sa mye kjennskap til alt mulig, sa blir jeg i bedre stand til a hjelpe andre nar det er et problem. Slik som na med deg for eksempel. Men din garanti, og alle andres, er jo at jeg ikke sier noe av det dere forteller meg videre til noen andre. Sa jeg kan dessverre ikke svare deg pa sporsmalene dine.
Jeg kan snakke litt rundt de forskjellige erfaringene andre har hatt, og pa den maten prove a vise deg de muligheter som ligger foran deg. Slik at du kan fa det bedre med deg selv. Hvis du vil da? Men det krever at du er hundre og ti prosent arlig med meg, og at du forstar at hvis jeg stiller sporsmal som du kanskje synes er rare, sa har jeg en grunn for a sporre. Du far late som om du er hos psykologen, eller noe slikt?
Nina satt og nikket til meg. Jenter pa hennes alder var som regel lette a lure. Ikke bare hadde jeg fatt henne med pa at hun hadde problemer som kanskje jeg kunne lose for henne. Det beste av alt, var at hun hadde godtatt a svare arlig pa alle sporsmalene mine. Hun tente en ny sigarett, og sa at alt var helt greit for henne. Jeg kunne endelig fa leke litt med henne. Jeg ble alltid sa kat nar jeg gjorde det pa denne maten. Rullet dem inn sakte og sikkert, uten at de selv visste eller forsto hva som var i ferd med a skje med dem.
Jeg tittet ned pa den slanke lille kroppen hennes. En trang dongeribukse som satt som stopt pa henne. Hun hadde bar mage, og jeg sa en liten diamantstein i navlen hennes.
En stripete tynn hvit genser dekket den spede overkroppen hennes. Hun hadde ikke noe sarlig med pupper, og jeg var faktisk litt usikker pa om hun brukte Bh eller ikke, der jeg satt og sa pa henne. Det lange haret hennes var farget i noe rodbrunt noe, og det la na nedover de smale skuldrene hennes.
«Har du truse pa?». Hun smilte, og sa at det hadde hun ikke. Jeg sa jeg lurte litt pa hvordan hun egentlig var som jente? «Grunnen for at jeg spor deg er fordi jeg har et inntrykk av at du er sa frekk, og da stemmer det kanskje nar du ikke har truse pa deg. Pleier du a ga uten kanskje, og hvorfor? Vet du det?».
Nina svarte at det var vel ingen spesiell grunn for a ga uten truse, bortsett fra at det var blitt en vane. Men en sjelden gang gikk ogsa hun med truser, og da var det slike sma stringtruser hun brukte. Hun nevnte at hun syntes jo det var litt frekt a ikke ha truser pa seg, men truser kunne ogsa odelegge formen pa klarne, sa det var flere grunner for a ikke bruke truse. Hun begynte a le litt da hun svarte meg pa sporsmalet om hvilken storrelse hun brukte.
«Hehe, vel den var kanskje litt utenfor, men men. Alt hjelper jo pa. Str. 34/36 var jo ikke sa stort. Hva tenkte du pa nar du kom i dag da? Begynte du a se etter guttene med en gang, eller var det noe annet? Fortell meg hvordan du tenker nar Nina kommer inn pa en fest.».
«Det forste jeg finner ut er hvem som er der. Jeg ma jo finne ut om det er noen der som jeg ikke liker, hehe. Etter det ser jeg meg rundt for a se om det er noen digge gutter der. Ser jeg en som jeg liker sa prover jeg meg pa han, hvis han vil da».
«Ok, greit nok. Men tenker ikke du ogsa pa hvem som er der for at du skal fa det goy? Ser du etter de som du vet far deg til a le, og ser du ikke etter dem som du elsker a feste med? Fordi om det er noen der som du ikke liker, sa spiller vel ikke det noen rolle sa lenge du har noen som du liker?».
Noen fa tarer begynte a renne nedover kinnene hennes. Hun fortalte meg at hun ikke tenkte slik. Hun sa at hun var alltid litt nervos for hun skulle treffe folk. Det var derfor hun ogsa matte drikke for hun kom pa festene. Hun drakk seg til mot.
«Det er ingen som egentlig kjenner meg. Alle tror jeg er sa toff og sterk, mens jeg egentlig er et lite nervevrak med elendig selvtillit.».
Jeg skjenket opp i glasset hennes. Hun var allerede godt full, men jeg ville at hun skulle drikke litt mer. Sa ville hun kanskje slappe av enda litt mer? Jeg rakte henne glasset, og hun drakk opp alt sammen mens jeg tente en ny sigarett for henne. Nina ga meg vodkaflasken, og ba om pafyll. Jeg blandet en ny drink til henne, og hun smilte flaut til meg da hun tok i mot glasset sitt. Jeg sa pa oynene hennes at hun var full. Og nar jeg sa hvordan hun ustodig roykte fikk jeg det bekreftet at hun var dritings.
«Hvis jeg hadde provd meg pa deg, og sagt at jeg ville knulle deg. Hva hadde du sagt da? Hadde vi gjort det tror du? Jeg bare lurer litt pa hvordan du oppfatter meg og slikt, og hva du hadde gjort om jeg hadde provd meg pa deg?».
Nina visste ikke helt hvor hun skulle se. Hun sa ned i gulvet, og ble helt stille. Jeg spurte henne enda en gang, om hva hun trodde kunne ha skjedd?
«Nei vet ikke jeg. Du er jo ikke stygg da, tvert imot. Vi hadde vel hatt sex, hvis du hadde provd deg pa meg. Men det er noe annerledes med deg. Du er ikke som dem andre. Du er faktisk snill du, og bryr deg om hvordan jeg har det. Det ser jeg jo her. Du har jo ikke provd deg pa meg enda.».
«Du skulle bare ha visst du, hvor sterkt jeg onsker a knulle deg», tenkte jeg der jeg sa pa henne. Hun var virkelig deilig.
Nina ble visst veldig flau, for hun fortsatte a stirre i gulvet. Jeg sa til henne at hun behovde ikke a vare flau overfor meg. Jeg fortalte at mange hadde gratt, skreket og kranglet med meg. Jeg sa at det var bare bra at hun viste litt folelser, og jeg sa at hun kunne trygt gjore det sammen med meg. Jeg sa at hun matte ikke holde alt inne, og hadde hun ingen andre, sa matte hun bare komme til meg hvis hun trengte a grate litt.
«Men du? Jeg er sa javla usikker pa alt sammen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal oppfore meg, hva jeg skal si og ikke si, og uansett sa driter jeg meg ut for eller siden. Jeg er sa teit at jeg gjor alt mulig syke ting, uten a tenke meg om. Jeg sliter virkelig med alt dette, og jeg vet ikke hva jeg skal gjore. Jeg trenger hjelp tror jeg».
Der kom det. Na hadde jeg fatt henne der jeg ville ha henne. Hun hadde nettopp erklart at hun hadde behov for hjelp, og jeg sto klar for a hjelpe henne, men egentlig utnytte henne. Hun var sa usikker pa seg selv at hun ville snart gjore hva som helst for meg. Og alt fordi jeg hadde klart a lure henne til a tro at jeg brydde meg om henne, og at jeg ikke var som alle dem andre.
«Jeg tror jeg forstar hva du mener, og hva du snakker om. Jeg kan hjelpe deg ? kjare deg. Men vet du hva? Jeg tror vi trenger a snakke mer sammen, og det nar vi er edrue. Det er sa sent na, og senere vil du se at jeg er grei, nar jeg ikke fortsetter nar du er sa full. Kan ikke du heller komme hjem her i morgen kveld? Damen har kveld og nattevakt, sa da har vi mange timer ledige for a prate?
Som sagt sa gjort. Vi la oss for natten. Dagen etter gikk som normalt, og en time etter at damen min hadde dratt pa arbeid, satt Nina nok en gang i sofaen min. Bare at na var hun edru, og det var visst litt ubehagelig for henne.
Hun var stille og flau, og hun sa stort sett alle andre steder enn pa meg. Jeg spurte henne om jeg fikk sette med ved siden av henne? Uten a vente pa svar satte jeg meg ned, men med en ganske stor avstand mellom oss. Jeg ville ikke at hun skulle fole noe press. Jeg matte varme henne sakte opp, og jeg satte dermed i gang med den biten av planen som ga meg mest.
«Gar det bra med deg? Det er ikke noe farlig, hehe. Jeg synes du var toff som i det hele tatt kom. Det er noen jenter som trenger litt lengre tid for de tor. Jeg har noe brus her til deg om du vil ha. Og det er bare til a royke. Prov a slapp litt av sa gar det dette helt fint. Hva har du gjort pa i dag da? Var du darlig etter i gar?».
Nina tok seg litt sammen, og sa flaut opp pa meg. Jeg ga henne fyr pa sigaretten, og hun svarte kort pa sporsmalene mine. Jeg spurte henne ut om hva hun ellers gjorde pa? Hvilke venner hun hadde, hva hun likte med dem, og mye mer for jeg begynte a sporre henne ut om sex. Nina hadde den samme trange dongeribuksen pa seg, men hadde skiftet ut den tynne hvite genseren med en topp i lyseblatt.
Lik dagen for var magen hennes bar, mens den lyseblae toppen hennes satt stramt over brystet pa henne. Jeg kunne skimte brystvortene i toppen hennes. De unge pikebrystene hennes laget to sma buler i stoffet, og slik jeg kunne bedomme det, sa var det akkurat en handfull. Jeg lot blikket gli opp til ansiktet hennes, og oynene mine nadde hennes.
Nina hadde sett pa meg der jeg hadde studert kroppen hennes, og hun spurte meg om jeg likte det jeg sa? Jeg svarte helt arlig at jeg syntes hun var en kjempelekker jente. Jeg kunne bare ikke forsta at det skulle vare sa vanskelig for henne a treffe en ordentlig gutt/mann?
«Jeg haper du ikke tror at jeg sitter her og sikler over deg? Jeg ser pa deg, studerer kroppen din, rumpen, brystene dine, det vakre lange haret, det pene ansiktet ditt, og sa far du det altsa ikke helt til? Du er dessverre ikke alene om a ha det slik. Men jeg tror at du kommer til a fikse dette her. Du har kanskje lav selvtillit av og til, men du er samtidig ogsa en sterk jente. Du trenger bare en som kan forklare og veilede deg av og til, litt opplaring fra en som meg.».
Nina smilte usikkert til meg, men sa ja da jeg spurte henne om hun kunne tenke seg a ta i mot litt rad og tips fra en gammel ringrev som meg? Jeg smilte tillitsfullt tilbake, og skjenket opp mer brus til henne.
«Det du skal vite er at det er like mye feil med menn som med kvinner. Det er like mange feil, men de er ulike. Kvinner har sine sider, og menn har det samme. Skal du prove a finne deg en ordentlig mann ma du nesten sette deg litt inn i hvordan mange menn tenker. La meg ta et lite eksempel.».
«Menn liker en god hore i sengen, men gjerne ikke pa julebord med hans arbeidskollegaer. Da skal du oppfore deg ordentlig, og ikke gjore noe som kan gjore ham flau. Det vanlige hore/madonna opplegget vet du.».
«Det neste du bor vite er at menn er kanskje mest opptatt av den losaktige jenta pa festen, men de vil sjelden vare sammen med en dame som oppforer seg som dette. Hva trodde du? At han skal synes det er kjempemorsomt at du knuller tre forskjellige samme kveld, eller stripper og kler deg naken pa stuebordet? Du skjonner hva jeg mener? Det er forskjell pa det du er hjemme, og det du gjor ute blant folk. Det er to forskjellige verdener. Ok?».
Nina satt stille, men horte noye etter pa hva jeg sa. Hun hadde begynt a slappe av na, og hadde plassert fottene sine i sofaen. Jeg loftet opp fottene hennes, satte meg narmere henne, og la fottene hennes oppa larene mine. Jeg holdt i den ene leggen, strok leggen mens jeg fortsatte a snakke. Hun reagerte ikke da jeg gjorde alt dette. Tanken min var a fa henne trygg pa litt kroppskontakt med meg, og jeg gikk ikke noe lengre enn dette.
Vi satt i sofaen, jeg holdt rundt fottene hennes, mens jeg villig forklarte henne om hvordan gutter og menn fungerte. Hun merket at jeg ikke fortsatte videre med a ta pa henne, og jeg fikk henne til a legge seg litt bakover med hodet. Vi satt i sofaen som to gamle venner, og Nina begynte a slappe skikkelig av.
Hun var fremdeles litt sjenert, og av og til bare lo hun da jeg spurte henne et intimt sporsmal. Men jeg fikk svaret til slutt, og etter som tiden gikk ble vi faktisk godt kjent med hverandre. Det var i hvert fall det inntrykket Nina satt igjen med. Selv om vi bare hadde snakket om henne, og ikke om meg.
«Fortell meg hva du liker a gjore innen sex da? Jeg digger for eksempel a ta en dame bakfra, liker du bli knullet i doggy style? Suger du, og svelger du i sa fall? Hva liker du egentlig? Og har du kanskje noen hemmelige drommer og fantasier ingen andre vet om? For da vil jeg gjerne at du skal fortelle meg det. Fortell meg noe du ikke har sagt til noen andre!».
Nina smilte flaut, og drakk litt brus for hun svarte.
«Veel, jeg liker best a bli tatt bakfra. Gutten kommer liksom inn pa en helt annen mate nar jeg blir tatt bakfra. Jeg liker ogsa a suge. Noen ganger svelger jeg litt av det. Gutten kan godt komme i munnen min, sa spytter jeg ut saden etterpa. Sa liker jeg av og til ogsa jenter. Det er noen fa som vet det, men det er ingen stor hemmelighet altsa.».
Jeg syntes hun var flink. Hun skalv litt i stemmen da hun begynte a prate, men det gled fort over. Hun svarte sa arlig som hun kunne. Og jeg satt der, og ble mer og mer kat av a sporre henne ut.
«Har du ikke noen hemmelige fantasier da?».
«Jo jeg har jo det da, men det har jeg aldri turt a si til noen. Jeg har allerede darlig selvtillit fra for av. Og jeg tror ikke det hadde vart noe lurt a prove det ut. Men jeg skal si det til deg, men da ma love meg a ikke si det til noen?».
Hvem skulle jeg liksom si det til - tenkte jeg, men jeg sa ikke noe om det. For hva skulle jeg ha sagt? At Nina likte det og det? Akkurat som om jeg kunne nevne denne samtalen i det hele tatt til noen? Jeg svarte at jeg selvfolgelig ikke skulle si det til noen, og jeg sa at jeg var glad for at hun stolte slik pa meg. Jeg sa hun kunne vare helt trygg pa at jeg ikke skulle le av henne.
«Folk liker sa mangt vet du. Dessuten sa er det stor forskjell pa fantasier og virkeligheten. Vi mennesker blir opphisset av sa mangt, men ikke alt bor leves ut i virkeligheten. Noe bor forbli drommer.». Og sa begynte Nina a fortelle. Da hun forst begynte a prate, kom alt sammen pa en gang. Hun tok nesten ikke pause da hun begynte a fortelle om sine hemmelige fantasier.
«Jeg har en ganske syk fantasi. Jeg vet ikke hvorfor egentlig, for jeg liker det ikke i virkeligheten. Men jeg tenker av og til pa a bli behandlet stygt av en eldre mann. Hehe, en som deg ? like gammel. Han bestemmer over meg, og jeg har ingen selvtillit der han styrer pa med meg. Han er ikke snill i det hele tatt, kaller meg for ting, og bryter meg bare ned.».
Nina stoppet opp, og ventet sikkert pa en eller annen reaksjon, men den kom aldri. Jeg satt bare og nikket oppmerksomt, og lot henne se at jeg tok henne seriost. Som at det ikke var noe pa gang mellom oss. Litt forbauset fortsatte hun a fortelle meg hva hun fantaserte om.
«Jeg har jo darlig selvtillit, sa jeg tror ikke dette er noe for meg i virkeligheten. Men det er altsa det jeg fantaserer om. Na jeg sagt det ogsa, det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle torre a gjore! Det var en eller annen som sa at jeg hadde hatt godt av a oppleve det. Jeg snakket nemlig med en pa nettet anonymt, og han eller hun sa at jeg hadde sa mange innestengte folelser som burde komme ut. Personen hadde rett i det der med folelser. Jeg grater sjelden, men det er jo fordi jeg alltid ma holde pa den toffe masken min. Kanskje jeg hadde brutt totalt sammen, om noen hadde klart a knekke meg helt, slik at jeg fikk ut litt folelser, hvem vet?».
«Jeg skal bare ut og pisse. Forsyn deg av brus hvis du vil ha, er snart tilbake».
Jeg forsvant ut pa toalettet, og tenkte over det jeg hadde blitt fortalt. Hun var tydeligvis en jente med problemer. Saken var at hun var begge deler. Hun var bade sterk og svak om en annen. Det var vanskelig a fa et ordentlig tak pa henne. Og det var tydelig at hun bar pa mange folelser som hun aldri hadde fatt ut. Hun var en nervos liten nervebunt, men samtidig en toffing som med et steinansikt var sterk og full av selvtillit nar hun var sammen med mennesker.
Jeg pisset ferdig, og trakk i snoren. Jeg satte pa vannet, og da jeg vasket hendene mine bestemte jeg meg for hva jeg skulle gjore. Hun hadde jo indirekte sagt hva hun ville. Hun hadde fortalt meg sin hemmeligste fantasi, og ventet pa at en eller annen rett person skulle komme og la drommen hennes ga i oppfyllelse. Og jeg hadde ikke noe i mot a vare stygg med henne!?
For meg var hun likevel ikke noe mer enn en ung dum deilig jente. Et ludder som jeg ville knulle, og jeg kunne godt gi henne hva hun ba om. Det skulle bli en sann fornoyelse. Jeg returnerte til sofaen.
«Vet da hva Nina? Jeg tror du er noe av det dummeste jeg har mott. Det er faen med ikke mye som svirrer oppe i det der tomme hodet ditt. Det er faen ikke rart at alle ser pa deg som et ludder. Du er jo et ludder! Og na skal du bare holde kjeften din igjen, eller sa blir det brak her».
Nina skvatt til da jeg snakket til henne. Hun stivnet helt i sofaen, og leet ikke pa oyelokket en gang da jeg snakket til henne. Jeg sa hvordan hun ble ydmyk. Hun senket skuldrene, hun sa ned i gulvet, og jeg tror faktisk at hun ble litt redd ogsa.
«Du trenger ikke a vare redd for meg. Sa lenge du gjor som jeg sier, sa gar det nok bra skal du se. Men du ma tale a hore sannheten Nina, du er jo helt blast og stokk dum jo. Det nytter ikke a vare deilig, nar man er sa tett i pappen som det du er. Det er ikke rart at alle bare knuller deg, og lar deg vare etterpa. Du er bare en deilig hore som du lar alle fa knulle.».
Nina sa forsiktig opp pa meg, og jeg sa at flere sma tarer presset pa i oyekrokene hennes. Jeg sa kaldt pa henne, som om hun var ingenting for meg. Og det var jo hun heller ikke.
«Du begynner faen med ikke a begynne a grate ogsa na? Er du en sippejente? Din dumme hore, du begynner faen med ikke a grate, horer du?».
Nina hikstet et par ganger, og torket bort tarene sine. Hun satt musestille i sofaen, og turte ikke a bevege pa seg. Jeg hadde plutselig snudd, og hun hadde blitt helt overveldet over hvordan jeg hadde snudd fra en hun stolte pa, til slik jeg var na. Hun hadde trekt beina sine opp til haken, og hun satt og nesten skalv i sofaen na.
«Na skal du hore pa meg. Hvis du gjor alt som jeg ber deg om, sa skal jeg love deg at jeg slipper deg fri etterpa, ok?».
Nina tittet forsiktig pa meg. Hun visste ikke hva hun skulle si. Hva da? Hva skulle hun gjore? Hva er det som skjer, han er jo helt spro? Hvordan kunne jeg ta slik feil?
«Uansett. Det spiller ikke noe rolle hva du sier. Du har med a gjore som jeg sier. Strekk ut beina dine igjen. Jeg vil se de slanke larene dine. Du har jo en slik deilig kropp, og da ma du jo vise den til meg vet du. Du liker jo ellers a fa oppmerksomhet, og du liker jo at andre ser pa deg. Sa kom igjen na! Strekk ut beina dine, og du kan godt spre dem litt! Sa far jeg se hva du har lengre oppe. Gjor som jeg sier na!».
Nina sa usikkert pa meg, men lot beina skli ned i sofaen igjen. Sakte lot hun beina skli ned fra haken, og jeg grep rundt anklene hennes, og dro dem over larene mine. Jeg ba henne om a sprike litt, og hun sa nok en gang veldig usikkert pa meg mens hun spredde larene en smule mer fra hverandre. Jeg ba henne om a sprike mer, og sa at hun matte passe seg for a ikke fa meg sint.
«Spre na larene dine, sa jeg far se den lille bulen du har mellom larene dine. Vis meg fitten din Nina!».
Fremdeles uten a si et eneste ord, sprikte Nina usikkert enda mer med larene sine. Jeg hadde et grep rundt anklene hennes, og trakk dem fra hverandre. Nina satt na i sofaen med fottene sine pa larene mine, og med en god avstand mellom larene. Jeg tittet pa den stille sjenerte jenten, og lot oynene gli ned i skrittet pa henne. De trange buksene hennes strammet rundt underlivet hennes. Jeg sa strengt pa henne, og hun sa ned i gulvet.
«Na skal du hore litt pa meg ditt ludder. For resten av kvelden skal du vare min lydige slave. Du skal gjore alt jeg ber deg om. Alt - horer du? Jeg vil ikke ha noe grating eller lyder fra deg. Jeg vil ikke hore et eneste ord, forstar du det? Sa skal vi se hvor toff du egentlig er. Sma drittunger som deg som tror de er sa javlig toffe far meg til a spy. I mine oyne er du bare en liten deilig jentunge, og jeg skal endelig sette deg pa plass en gang for alle. Hva faen er det du tror at du er?».
Nina svarte ikke pa noe, men sa nervost pa meg. Da jeg ikke fikk noe svar, spurte jeg henne igjen om hva hun trodde at hun var? Hun sa pa meg, og svarte da jeg sa at hun kunne snakke. Nina svarte med a si at hun ikke trodde hun var noe.
«Jeg tror ikke noe. Jeg er ingenting».
Noen fa tarer rant nedover kinnene hennes. Hun var tydeligvis redd, og jeg stoppet opp. Meningen var a apne henne opp, ikke a gjore vondt verre. Da ville det bli et overgrep, og ikke slik jeg hadde tenkt meg at dette skulle bli. Greit nok at jeg innerst inne ikke brydde meg sa mye om henne og problemene hennes, men dette matte gjores pa den rette maten. Jeg var tross alt profesjonell, og det var ikke slik som dette jeg ville ha det. Jeg ville gjerne bruke henne som jeg ville, og knulle henne. Men jeg ville ikke gjore det verre, og kanskje slik at hun ikke ville komme tilbake en annen gang. Hun var nemlig sa deilig at jeg gjerne ville knulle henne flere ganger.
«Hor Nina». Jeg sa pa henne, og fikk henne til a se pa meg. Jeg matte finne en mate a snu dette pa, og tenkte ut hva jeg skulle si etter som jeg snakket.
«Hor pa meg. Jeg ser at du er litt redd, eller hva faen det er for noe. Jeg ville bare si at hvis du er ordentlig redd, sa er du fri til a ga. Jeg er ikke ute etter a fa en anmeldelse pa meg pa grunn av en hore som deg. Det var ikke slik jeg hadde tenkt meg dette. Du sa det sa fint i sted hva du trengte, eller? Det er jo tydelig at du ikke helt er med i resten av verdenen. Det er tydelig at du trenger noen som kan forklare deg, og vise deg hvordan det skal vare.
Hvis du klarer det, sa kan du tenke pa at du er faktisk fri til a ga, men prove a legge det bakerst i hodet. Sa kan vi kanskje ga videre her? Innerst inne vil du jo egentlig dette, det er bare du som ikke klarer a slappe av. Legg ned forsvaret ditt. Det er det jeg vil at du skal gjore na. Var klar over at du er trygg, men ta bort den der masken din, den hjelper ikke pa en mann som meg. Na vil jeg se den innerste og egentlige Nina. Den jenten som er redd, usikker og som er seg selv. Var deg selv. Jeg aksepterer ikke noe skuespill fra din side.
Jeg er eldre enn deg, sterkere enn deg psykisk, har mye mer erfaring enn deg, og vet bedre. Og jeg gjennomskuer slike som deg med en gang. Hvis du vil kan jeg hjelpe deg, men du ma nesten bidra litt selv ogsa. Og for deg betyr dette at du ma vise meg den egentlige Nina, ok?».
Nina begynte a hikste, men jeg lot henne fa grate denne gangen. Hun matte fa det ut, og jeg sa ingenting da hun mellom hikstene sa at hun skulle prove. Hun fortalte meg at hun ikke hadde gjort dette for, og at hun syntes det var sa vanskelig.
«Hor, jeg skal ikke drepe eller voldta deg eller noe slikt. Det er jo ikke det som skjer her, sa du trenger ikke a vare redd for slike ting. Du bor heller vare redd for min arlighet, og for min direkte mate a snakke pa. Det er vondt for alle a se seg selv i speilet, og se hvordan man egentlig er. Det er det jeg driver med her. Det er pa tide at du innrommer at du har en del sider ved deg selv som ikke er like positive. Og det er pa tide at du ikke bare innrommer det overfor meg, men ikke minst overfor deg selv. Synes du ikke?».
Nina nikket forsiktig, og torket bort tarene sine etter som de rant nedover kinnene hennes. Hun ville visst ikke at jeg skulle fa se henne grate, men jeg ba henne til slutt om a la vare a torke bort tarene.
«La tarene renne Nina. La meg fa se deg grate, vis meg Nina nar hun er lei seg og grater. Jeg ler ikke av deg eller noe slikt. Du kan komme bort her til meg om du vil ha trost.».
Nina nikket, og uten et ord satte hun seg helt inntil meg. Jeg la armene rundt henne, Nina la seg inntil brystkassen min, og sa eksploderte hun. Hun hikstet og grat, og knakk fullstendig sammen. Jeg hysjet pa henne mens jeg strok henne over haret, og sa at alt skulle bli bra.
«Sa sa lille vennen min. Na er du over forste hinderet, du grater og tor a vise meg nar du er lei deg. Synes du er flink jeg, og jeg ler ikke av deg. Kom her sa jeg kan fa vare litt god med deg».


Jeg trakk henne narmere meg, og strok henne over kinnene hennes. Hun la fremdeles inntil meg, da jeg trakk meg litt bort fra henne. Hun reiste seg litt opp da ogsa jeg gjorde det, og ga meg et lite smil. Jeg tok det som et tegn pa at hun hadde roet seg ned, og jeg var klar for a ga videre.
«Du innrommer at du er litt for losaktig? At du ligger deg ned med litt for mange feile gutter ikke sant? Og du skjonner hva jeg snakker om ikke sant?
Nina nikket igjen. Jeg reiste meg opp fra sofaen, og stilte meg foran henne. Jeg tittet ned pa denne lille deilige jenten. Jeg visste hva hun gikk igjennom. Å se seg selv i speilet er sjeldent noe morsomt eller behagelig. Jeg skulle bryte henne ned, for sa a bygge henne opp igjen. Og jeg skulle gjore det pa en slik mate at jeg ble kat av det.
«Ta og reis deg opp. Det er pa tide at jeg fortsetter a vise deg hva jeg snakker om. Reis deg opp, og snu deg med ryggen mot meg. Sta stille rett opp og ned, og ikke si noe som helst. Bare gjor som jeg sier.».
Nina reiste seg, og snudde seg langsomt med ryggen til meg.
«Du skjonner det Nina, at du er mer enn god nok. Det er ikke det som er problemet ditt. Problemet ditt er at du ikke vet hvordan du skal oppfore deg. La meg fa se litt pa deg, sa tar vi for oss kroppen din forst. Nar du star slik som dette, og jeg ser pa denne lille deilige rumpen din. Vel, det er ikke fritt for at jeg har lyst a kjenne pa den. Du har en utrolig deilig rumpe, men dette vet du jo. Du er akkurat passe slank og fast i fisken ser jeg. Du er ikke sa veldig hoy, men har likevel en vanlig hoyde for jenter pa din alder.
Nar jeg ser pa beina dine, sa er de jo slanke og faste. Du har fine faste og slanke lar, og sa denne rumpen din da.».
Jeg ba Nina om a snu seg. Hun snudde seg slik jeg ba henne om a gjore, men hun sa ned i gulvet. Pa dette tidspunktet visste jeg ikke hva hun tenkte eller folte, men jeg folte behov for a sporre henne om hun syntes det var flaut a se pa meg? Hun svarte at hun helst ville slippe a se pa meg.
Jeg ba henne om a sta stille, mens jeg forsvant inn pa soverommet mitt. Jeg returnerte til stuen, og stilte meg bak henne. Jeg sa jeg hadde en blindfolder som jeg na satte pa henne. Na hadde hun fatt en maske som stengte for oynene hennes, og Nina befant seg med ett i totalt morke. Jeg spurte henne om det gikk greit, og hun svarte meg svakt at det var perfekt. Sa slapp hun a se pa. Jeg ba henne om a snu seg.
«Sann ja, na ble det bedre. La meg na fa se pa deg. Jeg kan tenke meg at du er enten glattbarbert, eller sa har du et lyn eller et eller annet mellom larene dine. Jeg kan bare tenke meg hvor trang du er i fitten din Nina. Selv om du har hatt javlig mye kuk i deg. Du har en fin stram mage, den skal du ha. Du har jo ikke verdens storste pupper akkurat, men de er store nok om du lurer pa det.
Jeg har aldri vart sa opptatt av storrelser, bare brystene er gode a ta pa. Men jeg ser at du har noen deilige stive brystvorter her. Begynner du bli kat kanskje?».
Jeg sa hvordan hun kjempet med seg selv. Pa den ene siden ville hun sa gjerne gi etter, men samtidig sa kjempet hun i mot, og ville ikke helt gi slipp pa makten. Nina var apenbart en jente som alltid bestemte, og hun var vant til a fa det som hun ville. Na var hun i en helt annen setting, og hun visste ikke helt hvordan hun skulle forholde seg til alt dette.
Men samtidig sa horte jeg at hun pustet litt tyngre og oftere enn tidligere pa kvelden. Sa det var tydeligvis noe som var i ferd med a skje med henne. Jeg sa hva jeg matte gjore for a bringe henne ned i kne, billedlig altsa. Jeg ba henne om a snu seg igjen, og ba henne om a ikke rore seg. Jeg ba henne tenke over hva vi hadde snakket om mens jeg gikk for a hente noe jeg ville bruke pa henne.
«Ta armene dine bak pa ryggen. Jeg tror jeg ma binde deg fast, sa du forstar at det er meg som bestemmer her, og ikke du. Har du fremdeles ikke forstatt at det er jeg som bestemmer her, og ikke en liten drittunge som deg? Ma du ha det inn med teskje eller? Sann ja, hold armene dine slik ja.».
Nina hadde lagt handleddene over hverandre i et kryss, og jeg snurret et lengre toystykke rundt handleddene hennes, og bandt henne fast. Jeg lot armene hennes henge ned, mens jeg forte den andre enden av toystykket opp og rundt halsen hennes. Jeg trakk i enden, og Nina sine armer ble forsiktig heist opp til omtrent midten av ryggen hennes. Jeg festet toystykket med en knute som trygt holdt henne fastbundet, men som var lett for meg a lose opp om noe plutselig skulle skje.
«Jeg er sikker pa at en liten tos som deg tror du vet sa forbannet mye. Men jeg er sikker pa at du ikke en gang kan lage en knute slik det skal gjores nar man driver med dette. Du tror du er sa kinky fordi du har noen handjern. Akkurat som om du er den eneste som har det?».
Nina stresset med a holde armene ovenfor korsryggen sin. Det var tungt, og hun kjente det i skuldrene. Hvis hun slapp armene ned, sa strammet det rundt halsen hennes, og hun kjente at hun begynte a bli trett. «Espen, det gjor vondt, jeg blir sa sliten i armene mine.».
«Det er det som er meningen. Du skal fa fole hvordan det kan vare nar man ikke lengre har kontroll. Men jeg skal hjelpe deg litt. Men det betyr at du ma boye deg fremover slik at du kan la armene dine hvile pa ryggen. Jeg skal gi deg litt mer a ga pa rundt halsen, men da ma du sta foroverboyd slik jeg sier?».
Nina sa ja, og boyde seg fremover. Jeg gjorde som jeg hadde lovet henne, og ga henne litt mer a ga pa rundt halsen. Jeg lot armene hennes gli ned til korsryggen hennes, og festet knuten igjen. Nina sto na foroverboyd, med bind foran oynene, og med armene bundet fast pa ryggen. Jeg gikk bak henne, og not synet av den lille rumpen hennes. Den struttet rett ut, og jeg hadde sa javlig lyst til a bare rive av henne buksene og knulle henne hardt.
«Fy faen for en delig rumpe du har Nina. Jeg kan bare forestille meg hvor trang du ma vare, har du blitt knullet i raven for? Jeg kan bare dromme om hvor trang du ma vare der, er det noen som har stukket den store kuken sin inn i raven din?».
Jeg lot den ene handen min gli ned over rumpen hennes, og jeg tok et godt tak i den ene rumpeballen hennes. Jeg merket hvordan hun stivnet i kroppen da jeg tok pa henne. Men hun sa ingenting da jeg begynte a kjenne pa henne, og klemte pa rumpen hennes.
Jeg slapp taket, og stilte meg sa nar inntil henne som jeg bare klarte, og la armene mine rundt livet hennes. Jeg kysset henne pa halsen, og Nina skvatt da jeg hvisket inn i oret hennes: «Sta slik som dette du, sa skal jeg ta og kjenne litt pa deg. La meg fa lov til a ta litt pa deg, du er sa deilig. Na kan du fa lov til a vare den billige horen som du egentlig er, bare sta stille og ikke gjor noe som helst.».
Nina sa ikke et eneste ord, men jeg kjente hvordan pusten gikk fortere inni henne. Jeg kysset henne forsiktig pa halsen en gang til for jeg reiste meg litt opp. Slik jeg sto na, med hendene pa magen hennes, presset jeg henne mot kroppen min. Den store kuken min hadde vaknet, og den var allerede nesten helt stiv na. Jeg presset den store bulen jeg hadde i buksene mine mot rumpen hennes, og hun kunne ikke unnga a kjenne at jeg var stiv bak henne.
Hendene mine som til na hadde lagt over den bare magen hennes, gled na ned til bukselinningen hennes. Fingrene mine fant frem til knappene i buksene hennes, og hun pustet tungt ut da hun kjente at jeg begynte a massere henne over knappene. Jeg tittet ned pa denne deilige rumpen hennes som sto rett ut, og jeg var blitt meget kat pa henne.
Jeg bestemte meg for a losne henne fra halsen, og da det var gjort fikk hun beskjed om a rette seg opp i ryggen, og selvfolgelig fortsette a sta stille. Jeg presset meg nok en gang mot den lille kroppen hennes, og jeg lot armene mine gli nok en gang gli ned pa fremsiden av henne. Fingrene mine fant de sma metallknappene i buksene hennes, og jeg apnet kun den overste knappen.
«Na skal vi ta dette litt etter litt. Na har jeg apnet den forste knappen, og nar jeg har apnet alle sammen, sa skal jeg dra av deg buksene ned til knarne dine. Er det ikke deilig a tenke pa at jeg har apnet en knapp, men at jeg skal apne flere, ja alle sammen? Na vil jeg at du skal begynne a tenke pa at jeg skal apne opp knappene dine, dra av deg buksene og kjenne pa fitten din. Jeg blir i hvert fall kat av a tenke pa at jeg skal ned i buksene dine. Jeg kan tenke meg at du har en liten trang, og ikke minst vat fitte nar jeg endelig skal kjenne pa deg.».


Jeg lot et par fingre stryke henne pa det lille nakne omradet av hud som hadde dukket opp etter at forste knappen i buksene hennes var sprettet opp. Jeg presset meg mot henne, og fingrene mine apnet knapp nummer to. Jeg presset hoyre handen min innenfor buksene hennes, men lot handen vare hvor den var. Jeg ville bare la henne fa kjenne at jeg var pa vei ned i buksene hennes, men at jeg enda ikke rorte fitten hennes.
Nina pustet tyngre og tyngre, og da jeg kalte henne for et billig ludder horte jeg et lite sukk. Jeg ba henne om a holde helt kjeft, og hun ble ydmyk og stille igjen.
«Du er ikke her for a ha det godt, ikke enda i hvert fall. Jeg skal gi deg beskjed nar du eventuelt har lov til a ha det godt. Na er du bare her for a tilfredstille meg, og jeg vil ikke hore noen lyder fra deg, er dette forstatt? Jeg begynner a bli javla lei av a gjenta meg selv na. En gang til med at du bryter reglene, og jeg kommer til a straffe deg pa den maten som jeg vil, ok?».
Nina ble helt stille, og boyde nakken nedover for a vise meg at hun hadde forstatt. Ikke det at det hadde gjort meg noe om jeg matte straffe henne. Sadisten hadde dukket opp i meg, og jeg kunne godt ha tenkt meg a straffet henne. Pisket henne sa hun skrek hoyt av smerte. Laget merker over rumpen hennes, som ikke ville forsvinne for det hadde gatt noen dager. Sa egentlig sa hapet jeg pa at hun skulle gi meg en unnskyldning for a ta hardt i henne. Det skulle bli en sann fornoyelse.
Jeg apnet opp de tre siste knappene pa rappen, og trakk bukseflikene til side. Jeg gjorde henne oppmerksom pa at banen var klar for meg, at buksene hennes var apen na, og at jeg nar som helst kunne bare stikke handen min ned i buksene hennes, og kjenne pa fitten hennes.
Jeg presset hoyre handen min ned i buksene hennes, men lot fingrene mine stoppe rett overfor sprekken hennes. Jeg kjente at hun ikke hadde truse pa. Buksene satt trangt pa henne, sa jeg matte bruke litt ekstra makt for a fa presset handen lengre ned i buksene hennes. Jeg matte ogsa trekke ned buksene over hoftene hennes, for a komme til.
Jeg passet noye pa a ikke komme borti sprekken hennes. Jeg lot fingrene mine gli ned i skrittet pa henne, men passet pa a bare kjenne pa henne pa begge sider av sprekken. Etter det jeg kunne kjenne var hun helt glattbarbert. Sma krampetrekninger kom fra Nina, og det var ikke vanskelig a forsta at hun hadde begynt a bli kat na.
«Det er det jeg har sagt i hele dag. Du er faen med dummere enn hva jeg trodde. Forsto ikke du det jeg sa i sted? Jeg er nodt a sette et eksempel her. Jeg tolererer ikke at du ikke gjor som jeg sier! Jeg er ikke en av disse dumme guttungene som du styrer pa med. Jeg er voksen, og jeg er en MANN for helvete!».
Jeg hadde hevet stemmen min, og hadde nesten skreket til henne. Nina skvatt da jeg sint dro opp handen min fra buksene hennes. Jeg sa at hun hadde fatt meg forbannet, og at dette kunne vare en leksjon for at hun skulle forsta at hun alltid matte gjore som jeg sa. Bortsett fra dette sa irriterte jeg meg over hennes manglende respekt for meg. Trodde virkelig denne lille drittungen at hun kunne styre over meg? Var hun virkelig sa dum at hun ikke skjonte at hun ikke hadde noe a stille opp med? Hun skulle bare vare javlig glad for at jeg ikke tok henne skikkelig for meg.
Jeg grep tak i buksene hennes, og dro dem brutalt av henne. Jeg dro dem ned til bak knarne hennes, og sa klapset jeg henne med en flat hand pa rumpen hennes. Nina skrek Au! Jeg grep henne hardt i nakken, og dro henne bakover. Jeg satte meg ned pa stuebordet, og la Nina over knarne mine. Med rumpen bar, og med hendene fastbundet pa ryggen la hun forsvarslos over knarne mine.
«Nar du er sa dum at du ikke forstar at du ikke skal opponere mot meg, og oppforer deg som en liten drittunge. Ja sa far jeg jo behandle deg som en da!».
Jeg holdt henne i armene, og slo henne pa rumpen tre ganger. Nina stonnet hoyt da det tredje slaget traff rumpen hennes. Jeg hadde med vilje slatt henne hardere den siste gangen. Rode merker la seg over rumpen hennes, og jeg horte hvordan Nina stonnet da hun kjente den varme smerten bre seg utover rumpeballene hennes.
«Du har vart uskikkelig, og na far du din velfortjente straff. Trodde du virkelig at jeg ikke skulle bry meg, og at du skulle fa slippe unna slik du ellers gjor? Da har du tydeligvis ikke forstatt hvem og hva du har med a gjore. Ligg stille din hore, du skal faen med fa lare deg hva som skjer nar du trosser meg.».
Jeg brydde meg ikke at Nina skrek hoyt da det neste slaget traff rumpen hennes. De sma faste rumpeballene hennes ble bare mer og mer rode. Nina skrek hoyere og hoyere, men jeg sluttet ikke av den grunn.
«Tror du kanskje at jeg er snart ferdig? Da tror du feil. Tenker jeg skal gi deg skikkelig inn slik at du en gang for alle husker pa hvem du har med a gjore neste gang du treffer meg».
«Var sa snill, ikke mer. Jeg lover a vare snill, jeg skal gjore alt du sier. Det gjor sa vondt.».
«Jeg driter vel i om det gjor vondt eller ikke? Jeg er ikke ferdig med deg din drittkjerring!».
Jeg not a hore henne be om nade. Hun begynte a hikste da jeg ga henne tre nye rapp. Og jo mer hun ba om nade, jo mer og hardere klapset jeg henne. Nina skrek hoyt ut da den siste klapsen traff henne.
Jeg tok en pause, og tittet ned pa den rode lille rumpen hennes. Jeg ba henne om a reise seg opp igjen. Jeg hentet frem digitalkameraet mitt, og sa hun skulle snu seg og boye seg fremover. Jeg sa jeg ville ta et par bilder av den deilige lille rumpen hennes. Da hun horte at jeg skulle ta bilder av henne, spurte hun meg om det var nodvendig?
Jeg reagerte momentant, og pa et sekund fikk hun det hardeste rappet over rumpen hun hittil hadde mottatt denne kvelden. Nina begynte a hyle da jeg traff henne, og da hun kjente smertene akket og bar hun seg over vondt det var. Men hun sluttet a si noe, og jeg fikk tatt mine deilige bilder av den rode rumpen hennes.
Jeg snudde henne rundt, og la henne oppa stuebordet mitt. Da hun hadde lagt seg ned pa ryggen, mens hun provde a ikke ligge sa mye pa hendene sine, dro jeg buksene hennes av henne. Jeg grep fatt i buksene som la rundt knarne hennes, og fikk vrikket henne ut av buksene.
«Siden du tror du er sa javlig toff og frekk, eller hva faen det er du tror, sa kan du jo vise meg den vate horefitten din. Du er jo sa glad i a la alle fa knulle deg, sa da kan du vel vise meg fitten din ogsa?!!!! La na meg fa se fitten din Nina, vis meg den vate sprekken din, sprik din hore.».
Jeg instruerte henne til a sette opp fottene, plante fotsalene i bordet og sprike meg larene. Sakte flyttet hun opp beina, og selv om det gikk litt for tregt for mitt vedkommende, sa skilte hun larene sine. Nina la na pa dette bordet mitt med bind for oynene, og bundet fast pa ryggen. Hun skilte larene og jeg sa den barberte fitten hennes. Det glinset i sprekken hennes, og vat sevje piplet fram mellom de sma rosa kjonnsleppene hennes.
«Na skal du bare ligge slik som dette fastbundet, sa skal jeg knulle deg. Men jeg ma arlig innromme at jeg tor faen ikke a knulle deg uten a bruke kondom. Sann som du puler rundt, er det ikke sikkert hva det er du har i fitten din. Luddere som deg far alltid kjonnsykdommer, og Gud vet hva. Og dessuten sa gidder jeg ikke a knulle deg nar du ligger pa rygg. Det gjor jo alle kjerringer hele tiden likevel. Kom her og snu deg. Jeg vil knulle den trange horefitten din bakfra.
Nina var na kommet i en situasjon der hun hadde blitt kat. Samtidig som hun syntes jeg var litt ekkel, sa ble hun ogsa vanvittig opphisset av a ligge fastbundet som dette her. Og na skulle jeg knulle henne som om hun bare var en hore for meg. Og hun var jo det ogsa for a vare arlig.
Nina fikk hjelp av meg til a snu seg, og jeg dytter kroppen hennes over bordet. Jeg stilte meg bak henne, mens jeg hele tiden holdt henne oppdatert med hva jeg tok av meg. Jeg fortalte henne hvor stor kuken min var na. Hvor mye det rant av kukhodet mitt, og hvor deilig det skulle bli a trenge inn i den trange fitten hennes.
Jeg apnet en kondom, og rullet den forsiktig over det store kukhodet mitt, for sa a rulle resten nedover den stive stammen min. Da jeg hadde forsikret meg om at kondomen satt som den gjorde, stilte jeg meg bak henne. Jeg trakk de sma rumpeballene hennes til side, og fortalte henne hvor deilig fitte hun hadde. Jeg sa jeg kom til a knulle henne slik jeg hadde gjort med ordentlige horer, og at na skulle hun fa fole hvordan det virkelig var nar en hore blir knullet av en kunde.
«For det er jo det du egentlig er Nina, en hore. En skitten liten hore som deler ut fitten sin til alle som har kuk. Og nar det er slik du oppforer deg, sa er det slik vi andre tror at du er. Sa da regner jeg med at du kommer til a like a bli knullet av meg. Alle dere jenter er det samme i mine oyner. Sma dumme luddere som tror dere er sa javlig smarte. Se pa hvem som er smart na!».
Jeg grep rundt den lille rumpen hennes, presset den stive kuken min mot den lille trange apningen hennes, og presset meg brutalt opp i henne. Hun var satan sa trang, og den trange fitten hennes klemte hardt rundt den store kuken min. Jeg presset meg hardt helt inn i henne, og ba henne om a holde kjeft da hun stonnet av at det gjorde litt vondt.
«Hold kjeft ditt ludder! Du som liker sa godt kuk skal jo fa det na, sa hva er det du klager etter? Du er bare et fittehull, og betyr ingenting for meg. Ligg stille sa jeg fa knullet fitten din!».
Nina fortsatte a stonne, og begynte a lage sma skrik der jeg hardt presset meg inn i den lille deilige jenta. Jeg grep henne hardt rundt hoftene, og stotet den store kuken min inn i hennes trange fitte, og jeg begynte a stonne da jeg kom.
Jeg hadde ikke tenkt a la henne fa gleden av a komme denne kvelden. I dagens plan skulle vi forst bli litt bedre kjent, og jeg hadde tenkt a la henne fa vite at hun virkelig var der i dag for a kun tilfredstille meg. Jeg sprutet det jeg kunne, og passet pa a fa med meg kondomen ut da jeg trakk meg ut av den trange fitten hennes.
«Takk skal du ha, du var deilig. Faen du har en deilig trang fitte, det var skikkelig godt a stikke kuken i deg Nina. Na skal jeg slippe deg fri, sa kan du ga ut og ta deg en dusj.».
Nina rettet seg opp, og jeg losnet armene hennes. Hun tok selv av seg bindet hun hadde hatt foran oyene sine, men hun turte ikke a se pa meg. Hun var flau, flau som faen, og hun folte seg ydmyket. Hun slapp blindfolderen ned pa bordet, plukket opp buksene sine fra gulvet og forsvant ut pa badet. Jeg ryddet stuen for spor mens jeg horte vannet renne i fra dusjen.
Jeg humret for meg selv der jeg gikk og ryddet. Hun visste sikkert ikke hvordan hun skulle forholde seg til alt som hadde skjedd denne kvelden, og i hvert fall ikke hvordan hun skulle forholde seg til meg.
Mens Nina sto i dusjen begynte hun a tenke pa hva som hadde skjedd. Hun var flau over a ha latt meg fa bruke henne, og flau for at hun i det hele tatt hadde gjort alt hun hadde gjort i kveld. Men samtidig sa matte hun jo innromme overfor seg selv na nar hun var alene, at hun hadde ogsa likt det.
I begynnelsen hadde hun tatt det som om det var fra en eller annen gang, en eller annen gutt pa samme alder som henne, hadde provd a dominere henne. Men hun hadde vaknet da jeg hadde rist rumpen hennes, og ikke stoppet da hun hadde sagt at det gjorde vondt. Det var da noe hadde snudd inni henne. Fra da av hadde hun ikke bare blitt kat av hvordan jeg behandlet henne. Nei fra da av hadde hun endelig forstatt at hun ikke skulle kodde med en som meg. Hun hadde forstatt at jeg ikke lekte!
Det var som om noe hadde falt pa plass i henne, og hun ble nesten irritert da hun kjente at hun fremdeles var kat, og ikke hadde fatt komme. Hun lurte pa om hun skulle sta lengre i dusjen, men bestemte seg for a hoppe i det. Hun matte jo tilbake i stuen til meg, og for i det hele tatt for a komme seg hjemover, sa matte hun jo forst innom stuen og meg.
«Du trenger ikke a si noe om du ikke vil. Jeg forstar at du kan vare litt flau eller noe slikt. Med mindre du har noe du vil si, sa er det helt greit for meg at du bare tar pa deg klarne dine, og gar hjem. Du trenger ikke a si noe. Sa kan du fa et par dager pa deg til a tenke igjennom hva som skjedde i dag. Og er det noe, sa vet du hvor jeg bor som det sa fint heter. Det er bare a sende en sms eller noe. Jeg kan hente deg om du vil. Hvis du vil ha mer mener jeg. Du far ha takk for i dag, og gi meg en lyd om du vil treffes igjen da.».
Nina var glad for at hun slapp a si noe. Hun visste likevel ikke hva hun skulle si, og var egentlig bare veldig glad for a slippe ut fortest mulig. Hun sa ikke noe, men gikk ut i gangen og kledde pa seg. Jeg sto i dorapningen, og sa pa henne der hun tok pa seg skoene og jakken sin.
Hun sa kort farvel uten a se pa meg, og forsvant ut doren. Jeg laste etter henne, og gikk tilbake til stuen. Jeg tente meg en sigarett, og smilte for meg selv. Jeg visste at Nina var na veldig forvirret. Jeg lo for meg selv der jeg sa henne ga for seg selv mens hun sa: «Faen faen, hva har jeg gjort? Jeg er jo helt space jo. Helvete hvordan kunne jeg la han fa knulle meg sann som dette?».
Men jeg visste ogsa at hun tenkte pa at hun hadde blitt javlig kat av maten jeg hadde snakket til henne pa, kat av hvordan jeg hadde behandlet henne, og ikke minst opphisset som faen av maten jeg hadde knullet henne pa. Og jeg hadde ikke brydd meg om a gjore det godt for henne en gang, hun hadde likt det. Jeg hadde bare brukt henne som jeg ville, og tomt meg i henne. ? Men hun hadde likt det!
Na satt jeg i stuen, og lurte pa hvor mange dager det ville ga for jeg horte noe fra henne igjen. Av erfaring sa visste jeg at hun mest sannsynlig kom tilbake. Det ville bli for henne som det er med dop. Hun ville til slutt ende opp med a bli en ekte slave som endelig hadde funnet ut av hvordan hun var. Hun ville bli lykkelig. Det ville bare ga litt tid for hun var der, og jeg skulle vise henne veien frem. Slik at hun til slutt ville ende opp med a bli avhengig.


Don't be the product, buy the product!

Schweinderl