Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Hva Har Du Pa Deg Stemmen Din Er Myk Mot Oret Mitt, Jeg Har Fatt Deg Kat Ved A Sende Bilder Til Deg, Enda En Gang Har Jeg Klart A Pirre Deg...hvisker Jeg Kjenner Du Dildoen Inni Rumpa Mi, Si Du Kjenner Det! Du I Fitta Mi Henne I Rumpa Mi Og Jeg Flyter Av Garde.

Sommerdag


- "Joss, hu er jo helt klissvat, jo" konstaterte Morten pa lang avstand. - "Disse bildene ma jeg fa kopier av, Petter!"I det de tre gikk horte jeg i det fjerne at Petter lovte a sende bildene...Fitta hennes kjentes litt romsligere ut enn vanlig, men Stine hadde veltrente fittemuskier, og na kjente jeg at hun brukte dem flittig og nesten runket meg med fitta.Snart gled hendene hennes nedover og begynte langsomt a dra ned trusa.
- "Hei!" Fullstendig vill og kat stilte jeg meg pa alle fire for a sleike henne, med pikken min dinglende slik at hun kunne na den. Jeg ble ikke noe mindre kat av det, sa jeg gikk og smarunket da jeg ruslet tilbake igjen. utbrot Geir: "Na er det like for ... jeg kommer, aaaaa, ja, jeg vil sprute i munnen din!"

Telefonsex

Den vokser i munnen din, du ma ikke suge hardt, jeg har kommet to ganger og er litt om. Skal sta opp om en liten stund, men ikke enda.......lukker oynene og kjenner du trekker meg tett, tett inntil deg, hvisker takk i oret mitt og sa er du borte...........Du bare slikker forsiktig, omt og deilig. Vil suge deg, vil ha deg langt ned i halsen, men far ikke lov, ikke enda.Dypt inn og litt frem, der er punktet du leter etter, du har vart der sa mange ganger for du vet na hva du skal gjore.

"Hva har du pa deg" stemmen din er myk mot oret mitt, jeg har fatt deg kat ved a sende bilder til deg, enda en gang har jeg klart a pirre deg..."Hvisker jeg "kjenner du dildoen inni rumpa mi, si du kjenner det!" Du i fitta mi henne i rumpa mi og jeg flyter av garde. Jeg rorer ikke meg selv lenger, har sluttet for lenge siden uten at jeg nesten vet det.

Hun, han og en vibrator


Rolig svelget hun unna, for hun slikket pikken ren, og pakken den forsiktig inn igjen.
Øynene hans glir igjen idet Hilde griper om pikken hans med en hand og begynner a runke ham.
Akkurat i det hilde skulle til a sette seg, apnet Geir munnen:
- Å ja, det holdt jeg pa a glemme, kunne du vare sa snill a ta av deg trusene for vi setter oss?
Han smiler igjen, og setter seg ned.Og med ett hadde hun glemt hvor sint hun var pa ham for bare noen minutter siden.
Pa overraskende kort tid far de servert en svart god rod vin, Geir bestemmer seg bratt for a la bilen sta over natten, og en utsokt blekksprut.
Dessuten sto han med noen rode roser i handen, halvveis skjult bak ryggen.

Vi steg begge innenfor dusjforhenget, og holdt rundt hverandre mens drapene rant nedover kroppene vare. Jeg ma ha sovnet, for jeg vaknet av at Petter kom og la seg inntil meg og kysset meg i nakken.

- Skal vi ga hjem til meg? Det var Petter.

Han ga meg et blikk som ikke kan beskrives, men det fikk meg til a skjelve, og na visste jeg for alvor hva kvelden kom til a ende med.

- Hvor er Petter? Jeg tok av meg skoene og han loftet opp skjortet pa kjolen, slik at alt ble tilgjengelig for ham.

Da han kom hjem avtalte vi a motes pa en fest. Jeg begynte a bevege med til musikkens bankende rytme, og ble fort revet med av noen gutter som stod og danset.

Jeg kjente en hand pa ryggen min, og en stemme som hvisket meg i oret.Haret mitt krollet seg av vannet, og drapene la seg i oyenbrynene til Petter. Mens han slikket meg som om han aldri skulle ha gjort noe annet, fingerpulte han meg mer tre fingre mens jeg la der og skalv.

- Ja, dette har jeg gledet meg til, svarte jeg lurt.

Ikke aktuelt?


Jeg hadde allerede bestemt meg, jeg og Eva skulle ha sex.
- Hei, Line. Jeg snudde meg mot Eva.
- Vi har en liste pa nye mennesker som kunne tenke seg og verves. Jeg apnet
handen. Noen lo igjen. - Annet enn at
det er et okonomisk og etisk ansvar dersom disse to blir brutt. Jeg
skjonte hva det var, og hadde fatt gront lys.Jeg ba om a fa presentere sangen jeg skulle synge,
og det var helt i orden.
- Ta meg der nede ogsa.
- Hei, sa jeg og provde a komme forbi.
Jeg sugde, bet og slikket, og etter hvert larte Eva meg a kjenne hennes
tempo.


Dagen etter var jeg skikkelig spent pa hva slags klubb Eva og Stig skulle ta
meg med pa. Jeg
nikket, og hun slikket den ren etterpa. Hun hadde en drink til
meg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl