Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Etter En Stund Begynte Marianne Og Bli Litt Kjolig Sa Jonas La Et Teppe Rundt Marianne Som Han Og Smog Seg Under.

En kveld med Mester og Tosa

Sa kommer det hardere slag.. mer smertefulle.. tosa kjenner at dette er godt/vondt... Mester ser det pa henne.. og stopper opp, han tar av henne klypene, (takk Mester!) Etter at hun har lagt seg pa sofaen setter han den storste didloen inn i fitta hennes, og sa fortsetter han med riset. Han sier at tosa ma sette i kulene i underlivet mens han ser pa og sta sa han kan se fitta hennes mens han hviler.... Mester tar bort pa hoyre vorte, Tusen takk Mester!! Han tar ut kulene og kjenner at jeg er vat alt, han sier ingenting bare peker mot sofaen og viser meg mansjettene, jeg vet at det betyr at jeg skal ha de pa. Han lager mye forskjellige lyder, er borte i henne med forskjellige gjenstander som tosa ikke klarer a finne ut hva er. Mester liker dette.. og tosa far nok med a tenke pa at hun skal ligge stille for ikke a fa vondt mens Mester holder pa der nede.. Oj.. finner at alt ikke er som det bor og ma en kjapp tur fram med hovelen pa et par steder.. Ønsker han velkommen med ordene " Hei Mester, jeg er din Tos og min kropp er klar for din bruk".

En het vinternatt...


Jeg legger meg pa ryggen, aker meg inn under henne og begynner rolig a slikke henne.
En annen hand glir oppover innsiden av laret mitt og klemmer lett rundt ballene.

Der hun star midt pa stuegulvet, med armene ufrivillig strukket opp mot taket, ifort en tynn, ettersittende drakt som dekker hele kroppen, fra kanten av stovlene, til halsen og ned til handleddene.
Jeg synker ned mellom bena hennes. Petter driver henne nadelost videre, samtidig som jeg lar en finger folge rumpesprekken hennes nedover. Fingre som glir rundt, oppover magen og lette som fjar stryker over brystene...
Jeg kan se henne smile, lykkelig uvitende om at det ikke er min hand.

Hun har sorte lar mansjetter rundt begge handleddene, fra de strekker det seg ett solid, hvit rep opp til en krok i taket.


Vi blir staende slik, to menn med en vakker kvinne mellom oss.
Jeg kan se ett bekymret utrykk bre seg over ansiktet hennes, sa jeg foler for a berolige henne.
Uten videre hjelper Petter og jeg henne pa bena, og bort til husken som henger og venter pa henne.

En tordenvars dag

Han flytter sa handa og isbiten ned til kjonnet mitt. Igjen den latteren hans og jeg kjenner at det er like for jeg sprekker av sinne. Forst da skjonte jeg hvorfor han hadde gitt beskjed om at gardinene ikke skulle vare trukket for. Heldigvis forlanger han ikke at jeg skal ligge rolig lenger. Plutselig kjenner jeg noe iskaldt vatt dryppe ned pa ryggen min, trekker pusten bratt og er i ferd med a lofte pa hodet, han dytter hodet mitt ned i madrassen igjen. Beskjeden var klar pa forhand "du moter en halvtime for meg og nar jeg kommer sa skal du ligge naken i senga med bind for oynene, gardinene skal vare trukket i fra" Jeg ma innromme at det pirret litt ekstra, vanligvis er han den hensynsfulle og omme elskeren ikke den dominerende. Da tar han tak i bindet jeg har foran oynene og tar det forsiktig av, han gir meg et herlig tungekyss i det han glir inni meg, alt sinne er forsvunnet som dugg for solen og jeg bare nyter a kjenne han inni meg. Jeg elsker og bli fingret av litt kalde fingre, men fra det og til isbiter er et kvantesprang.


En het sommerdag hjemme pa ferie moter Marianne pa en uventet person pa stranda. Marianne gled lenger opp, snudde seg rundt Jonas og snudde han rundt. Marianne hadde fra forste dag av hatt veldig godt oye til en gutt som gikk to ar over seg. Nysgjerrig snek d seg en hand rundt livet pa henne som varmet godt, hun valgte a besvare med et kyss som varmet flere plasser. Marianne gled ned pa brystkassa til Jonas med et stort smil om munne, og sa hun ikke feil, sa gliste han like breit som henne. Etter en stund begynte Marianne og bli litt kjolig sa Jonas la et teppe rundt Marianne som han og smog seg under. Han gled sakte inn i henne, ville bruke lang tid.
Manedene gikk igjen, men Marianne tenkte fortsatt pa den morke kjekkasen.
Han lot penisen gli mellom kjonnsleppene og pa klitoris, ville terge henne til hun trakk han inn i seg. De startet a prate og la seg sammen pa stranda.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl