Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Du Stonner Hoyere, Det Hores Ikke Ut Som Du Kommer Til A Vare Mye Lengre.

Historien om AdamJeg fant frem undertoy og kjolen jeg skulle ha pa meg. For han rakk a reagere stod han med ryggen mot veggen og leppene hennes presset seg mot munnen hans, tungen hennes lekte med ham og han motte henne i et sugende tungekyss.

Plutselig sa jeg Nina stoppet med smorbrodet halvveis i munnen, vidapne oyne som bare stirret pa et punkt bak meg. Musikken var rolig og vi beveget oss perfekt i takt. Skulle tro vi ikke hadde gjort annet enn a danse sammen. Hun var enda mer sexy enn han hadde kunnet sett i baren tidligere pa dagen.

Forandring

Avslappet, legger ifra deg jakken og smiler. Jeg kjenner en bloddrape renne nedover haken min, og blir enda sintere. En kunne tro det var et uhell, om man ikke kjente deg bedre. Jeg faller sammed med hodet mot madrassen, og rumpa framdeles opp i varet. Forbannet holder jeg fast i sengekanten, knokene mine blir helt hvite. Jukker imot munnen min, jeg far nesten ikke puste. Vi sitter slik lenge, ansikt mot ansikt, kjenner hverandres varme og okende hjerterytme. Forsiktig risper jeg deg pa ryggen med neglene. Du stonner hoyere, det hores ikke ut som du kommer til a vare mye lengre.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl