Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Kunne Jeg Bare Se Over Bremsene Pa En Bmw?

Kontoret

Du begynte a skrive noe pa pcen din. Du ser ned og oppdager hva jeg driver med. Du har vansker med a holde underlivet i ro. Jeg hjelper til med hendene, og bretter boxeren ned. Jeg lar den gli over hodet ditt enda en gang. Det var et under at du ikke hadde oppdaget meg enda. Jeg presset handflaten opp mot deg, og strok hardere. Jeg lot handen gli langsomt oppover laret ditt, og la den nesten tilfeldig over skrittet ditt og presset svakt. Du aner ikke hvor lyst jeg har. Eller hadde du det? Du skvatt voldsomt, men ble sittende.

En mekanikers drom

Hun var ung og blond – pent sminket og gikk med kjole, veske og hoyhalte sko. De er ganske dyre. Surrete i hodet og med alskens kriblinger nedover ryggen hentet jeg frem verktoy for a begynne pa jobben ... Kunne jeg bare se over bremsene pa en BMW? Og sa tar det jo en stund a gjore ogsa.""Er det noen mate a senke prisen pa?

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl