Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Katheten Vinner Og Penisen Gar Enda Mer I Giv Akt Denne Gangen.

Min strenge herskerinne, del 9


"Jeg kjeder meg" sier Domina og Herskerinnen tenker seg litt om. Tusen takk for at det usle slavekreket fikk lov til a se pa noe sa nydelig", sier jeg og rodmer lett.Domina narmer seg orgasme og Herskerinnen begynner a bli kat selv, sa hun lar fingeren ga sakte ut og inn samtidig som hun slikker litt fortere pa selve klitten. Hun lar ogsa fingrene savidt berore hele kroppen til den andre kvinnen og nar Domina begynner a stonne samtidig som hun tigger om beroring av brystene, lar hun den ene fingeren savidt komme bort i den ene brystvorten hennes. Hun gjor den samme bevegelsen hele tiden og Domina's pust gar fortere og fortere. Jeg husker godt hans frekke blikk for bare 2 dager siden og jeg ser en mer ydmyk holdning hos ham na.
"Vil Domina at jeg skal slikke henne?"
"Kle av meg" forlanger hun av sin toalettslave og han kler av henne forsiktig. Katheten vinner og penisen gar enda mer i giv akt denne gangen. Knarne mine begynner a bli stive fordi vi har ligget her i over to timer og jeg ser at toalettslaven har det samme problemet.

Miramar

Det virket imidlertid ikke som hun fikk den oppmerksomheten hun onsket, og etter hvert virket det som om ogsa Jenny gikk litt lei. Jeg lot leppene skli sakte oppover skaftet igjen.

Jeg kledde pa meg og gikk ned til bassenget. Det var en dansk gutt som het Jorgen og i dagene som fulgte tilbrakte han og Jenny stadig mer tid sammen. Til slutt matte jeg bare gi tapt og hele kroppen la og ristet nar den kraftige orgasmen kom.Det gjorde han apenbart og jeg fortsatte med a suge han med lange, rolige drag.One night stands har aldri vart noe for meg, og da var det bedre a bruke tiden pa a fa seg bra farge pa kroppen slik at jeg kunne fremsta som attraktiv nar jeg kom hjem til Oslo.Jeg ble staende lett fremoverboyd med hendene mot veggen mens han nok en gang trengte seg inn i meg bakfra.

En vanvittig drom

Nybarbert, vat, glatt, frekk og kat. Jenta som hadde servert oss noe a drikke la pa rygg pa et bord med kokken godt plasserte mellom sine ben. Han loftet rumpa hennes opp og drakk villig av fitta hennes.Kokken kom med et brol og fylte rumpa hennes med varm sad, du fylte munnen min og hun kom som en foss. Han drog pikken sin ut av henne og presset den mot rumpa hennes. Jeg tok deg i munnen og du stonnet hoyt, ville presse deg ned i halsen min fort og vilt, men jeg ville nyte deg, sa det ble i mitt tempo. Jeg kjente fitta mi ble fylt av saftene mine og det rant noen draper pa innsiden av larene mine.

Klemte forsiktig rundt ballene dine,
mens jeg begynte a smabite deg i nipplene.
Kjenne du sprutet inn i meg, kjenne varmen din, og sa deilig.

Du stonet igjen, og jeg ble bare mer opphisset, kjente det varme vannet fra dusjen renne
nedover kroppen min, du tok tak i henden mine og dro meg opp igjen.
Mmmm... sa deilig, jeg ville ha mer, jeg ville kjenne tungen din mot musa mi, hendene dine
begynte a skli oppover mens du kysset meg forsiktig nedover magen, og utover laret mitt.
Du stonnet smatt, mens jeg kysset deg nevover kroppen din og lot hendene mine,
gli nedover kroppen din, ned pa den stive pikken din. "gi meg mer" sma stonnt jeg, men du tok tak i hoftene
mine, du skle forsiktig inn, og ut, inn og ut..
Du lot figrene dine skli lekent over den vate musa mi.

Du okte tempoet, tok du tak i dusjhode,
forte det ned mellom bena mine, lot vannstralen sprute pa klitten min, mens du okte tempoet,
inn og ut av den vate musa mi...

Jeg stonnet smatt det var sa deilig,bare kjenne tungen din leke med nipplene mine og hendene
dine stryke forsiktig over kroppen min.Kunne hore du nyet det.

Nattmat


Det slo meg mens jeg satt og runket og stirret pa dem, at de to kvinnene elsket sa forskjellig fra hvordan jeg og Eva elsket.
De to nakne kvinnekroppene hadde vakre spor etter svangerskap, begge to. Jeg reiste meg i senga etter a ha kjent pa sulten en stund, apnet dora rolig for ikke a forstyrre Monika, Evas venninne, som sov i rommet ved siden av. Jeg stilte meg pa knar bak Eva i sofaen, la hendene pa den runde rumpa hennes og gled inn i henne.Jeg folte meg bratt som det jeg var: En uvelkommen inntrenger som bare kunne pelle meg vekk.
Sa myk, sa vat, sa varm og deilig etter a ha hatt pikken i frisk luft sa lenge. Pikken hadde begynt a rore pa seg under pysjamasbuksa, men jeg gjorde ingenting med det. Dessuten hadde blikket og smilet til Monika foltes som en invitasjon.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl