Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Na Er Vi Begge Trette, Sa Etter A Ha Torket Av Oss, Faller Vi Begge I Armene Pa Hverandre.

Kan drommen bli virkelighet?Na klarer jeg ikke lenger a beherske meg.

Jeg hadde lenge gatt og sett pa ham. Forholdet vart ble darlig i noen maneders tid. Å se ham sove, fikk han til a virke sa uskyldig. Na er vi begge trette, sa etter a ha torket av oss, faller vi begge i armene pa hverandre. Han svarer med a gi meg et vatt kyss pa munnen, samtidig som han forteller meg hvor glad han er i meg.Men det var vanskelig a ga med slike folelser alene, sa etter en tid fortalte jeg hva jeg folte til en kamerat av meg. I alle fall om at jeg var homofil.

Nattmat

Eva sto fremdeles med stussen i varet og albuene godt plantet i sofaen. Eva la hendene pa Monikas skuldre, dyttet henne varsomt tilbake i sofaen slik at hun ble liggende med hele kjonnet blottet mot min kone. Jeg grep pikken med hoyreneven og dro noen langsomme tak. Monika satt i bare trusa, nattkjolen la i sofaen. Hun stivnet, knyttet nevene og presset baken og hodet mot sofaen mens hun pustet ukontrollert og stakkandet. Eva stilte seg pa knar, satte baken i varet da hun la seg pa albuene og dukket ned i Monikas dusk. Monika hadde heist seg opp pa albuene uten a samle bena. Ingen av dem oppdaget meg, sa jeg satte meg sa stille jeg kunne pa en stol. Men den fikk vente til i morgen!

Velkommen hjem

Hodet ditt senker seg, og du ligger snart mellom beina mine. Hjertebank igjen.Du roer ned tempoet litt, tar meg med lange, seige tak til jeg puster normalt igjen.Forteller om hva du og venninnene dine har gjort mens du har vart der, forteller om ei sot jente som provde a sjekke deg opp en av kveldene. Magen er et av dine mest erogene soner, du vakner alltid raskt til liv nar jeg gjor slik. Jeg synes i kveld at vi kan ta den ut, siden du kom en dag tidligere hjem til meg.

En sommerdag i Oslo

Hun gikk med nervose skritt nedover naturiststranden pa Huk. Tiden gikk og praten gled helt uanfektet hen, de snakket som om
de hadde kjent hveandre i lang tid, Hun skrevde litt og lot han fa innsyn
til det nybarberte kjonnet sitt, og reaksjonen lot ikke vente pa seg. Pa
turen tok han forsiktig og dro opp kjolen og strok henne forsiktig over det
kjonnet hennes - en fing lekte litt i sprekken som var vat.Han begynnte rolig a slikke opp og ned langs kanten for han lot
tungen trille rundt knotten.
De satte seg ned og hun begynnte med langsomme nervose bevegelser a kle av
seg.
De kledde pa seg, men la undertoyet i samme pose. Han smilte og praten gikk om var og vind, dette gjorde
det nok enklere for henne.
Det varte ikke lenge for han stonnet hoyt, "ri meg - ri meg" Hun lot seg
ikke be to ganger og satte seg oppa han.
De snak bare i sammen, han l fremdeleles inni i henne.

Louise

Da hun var ferdig lurte hun pa hva han hadde bedrevet dagen med, men han bare trakk undvikende pa skuldrene. -Jaaa, narmest ba hun. Dette har jeg ventet

lenge pa. Ikke gjorde hun noe spesielt for a muntre han opp heller. Han tok henne med

fingrene til han kjente at han var klar igjen. -Pensum? Alt hun gjorde ble han kat av - og flau.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl