Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Kunne Hun Vite At Han Var Her?

Saras bekjennelser

Jeg elsker vekten av
kroppen din nar den presser mot min og jeg tar meg i a tenke pa hvordan
pikken din kommer til a kjennes ut inni meg. Jeg klarer bare nikke
forsiktig. Du legger deg
sakte mellom larene mine, ser pa meg, kysser meg og lar pikken massere
klitten, hodet masserer inngangen min og blir godt smurt.
Det kommer en drape og jeg tar forsiktig pa sprekken der den kom ut. " Jeg legger
meg og rekker knapt a fa hodet pa puten for drommene innhenter meg og jeg
atter er i dine armer......................Du er
allerede pa bena og har kommet mot meg, du legger en hand pa lasen og sa tar
du meg forsiktig bort til benken og ber meg sitte.Jeg inbiller meg at du star der og ser
pa meg. " hvisker du og jeg kjenner kinnene mine brenne!
Ble litt sann at jeg hapte du kom til a vare der, men det var aldri noen
garanti da du ikke var der fast. Du legger armene rundt meg og drar meg inntil deg og jeg kjenner
harene pa brystkassen din kile brystene mine. Handdukene vare faller ned pa gulvet men jeg enser det
knapt. " Jeg ser pa deg og tarene er
pa vei frem igjen.

En natt pa folkehoyskole bibliotektet

Sakte kneppet hun opp buksen hans og lot penisen kjenne varmen av handen hennes. Smilet hans var limt til netthinnen hennes med super lim. Kunne hun vite at han var her? Han klarte ikke tenke, hann kunne bare kjenne manndommen sin vokse mens blikket hans var festet mot forestillingen foran han.

Magnus kikket ut av vinduet, verden var sa fredelig og rolig om kvelden. Han grep tak i bordkanten mens han igjen og igjen stotet inn i henne til hun skalv av stonnet av begjar. Hun kysset penishodet mens hun strok ham oppover laret.Hvorfor sa han ikke noe? Med et skrik og et hoyt brol kom han, dypt inn i henne mens hun utmattet sank sammen i salig ro.«Kanskje biblioteket har en kopi av bibelen jeg kan lane.»

Pa sekunder var han der ved henne, kjente den varme kroppen hennes mot sin og kysset de stive brystvortene hennes. Noen gikk i gangen og narmet seg biblioteket, han skvatt til a gjemte seg bak en av reolene i det dora apnet seg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl