Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

For Jeg Klarte A Fa Sagt Noe Lente Han Seg Imidlertid Mot Meg Og Ga Meg Et Kyss.

Forste date

Det var ikke spesielt vondt og siden jeg noen sekunder tidligere hadde forberedt meg pa noe mye storre foltes det som en lettelse.   Til slutt var han helt inne. Han brukte fingrene til a spre kjonnsleppene for han malrettet begynte a slikke meg. For jeg klarte a fa sagt noe lente han seg imidlertid mot meg og ga meg et kyss. Han spredde rumpeballene fra hverandre og lot en finger skli nedover mellom skinkene. For forste gang i mitt liv lot jeg en date betale regningen min.

Vi skiftet stilling flere ganger og jeg lot meg imponere av hvor stort repertoar han hadde. Han snakket om hvor flink jeg var, at han syntes jeg hadde en sexy rumpe og masse annet, men det viktigste jeg horte var roen i stemmen hans. Hadde jeg fortalt foreldrene mine at jeg skulle treffe en 34-aring jeg hadde blitt kjent med pa nett hadde de sikkert forsokt a nekte meg selv om jeg var blitt 19ar. Jeg nikket.

Tosens orgasme

Men jura og fitta skal jo lekes med, sa det var jo bare a sette igang. Skjarer litt grimaser idet hun kjenner klypene losner. Mester synes det var patetisk av tosen a ligge slik og vri seg av katskap bare ved to ynkelig brystpumper.

Ligger der naken pa sengen og far tilbake normal puls. Der stod jeg naken da og ble beordret om a legge meg klar pa sengen. Tok frem posen med sexleketoyet og valgte endel ting med omhu. Jeg latet som jeg som jeg hadde gatt inn i Mesterens hule og ble bedt om a kle av meg alt. Jeg laste doren etter at ungene hadde gatt til skolen og hastet meg inn pa soverrommet. Mens jeg kjente blikket granske min nakne kropp der jeg la hjelpeslos og skulle bli lekt med.Hun tenkte pa en skikkelig omgang med kuk, uansett hvilke hull...bare det a fa kjenne kuk var hennes eneste tanke.
 
Med vibrator pa brystpumpene samt dildoen og kjettingen i munnen, gikk tankene i hodet pa tosen hva hun egentlig var siden hun la der og "boy" seg frem.

Kurset, del 1


Med hetten pa morgenkapen trukket godt ned i ansiktet, banket jeg pa.....lavt horer jeg noen romstere der inne, klinken gar ned, doren gar opp, sakte hever hun det vakre hodet sitt, for a se ansiktet mitt. Det smilekurset du har gatt pa, har vart hardtslaendeJ tenkte jeg i mitt stille sinn, der jeg tok heisen opp til rommet mitt i 5 etg.
Med en lynkjapp bevegelse snurrer jeg henne rundt, og lofter henne opp med den ene armen, mens den andre holder for munnen hennes, et spark med halen sender doren i smekk, mens jeg barer henne inn pa rommet.
Selvfolgelig klarte jeg ikke heller denne gang og fa til et kurs hvor vi begge var tilstede samtidig, noen ganger lurte jeg pa om var alles sjef, hadde en finger med der i gardenJ Men denne gangen klarte jeg i hvert fall og fa kommet meg med pa dag to, av kurset, og derfor reiste jeg innover til hovedstaden sent denne Tirsdags kvelden. Mange, veeeldig mange.Hva har jeg gjort, en klamm hand snorer seg rundt hjertet mitt mens jeg legger leppene mine mot hennes, forsiktig prover jeg og base litt liv i kroppen, en advarsel brer seg i bakhodet "du blir lurt sier stemmen" det blir forsterket av at tungen hennes spiser av min, frykt folelsen erstattes gradvis av lystfolelsen, etter hvert som tungene blir gradigere og gradigere, en sviende smerte bre seg i leppen min, tungen smaker den sot/salte smaken av blod fra bittet hennes i leppen min. Dette har jeg ventet leeenge pa, noe den smertefult bankende pikken min, var et svart sa levende bevis pa.
Forsiktig legger jeg meg inntil den vettskremte kroppen, oyeblikkelig oppfatter jeg at jeg har gatt alt for langt, det stummende morke hotellrommet, halvveis vaken, en ukjent mann, og bastet og bunnet, ble for mye for henne, oynene hennes blir helt glassaktige, og kroppen dovner henn.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl