Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ricepaow

Trenger A Ha Deg Med Én Gang ...

Etter festen

"Åa sa sot du er ..." svarte hun, og jeg folte en enorm lettelse da hun fortsatte: "Det er sann for meg og ... Du er utrolig kjekk og jeg har hort Line si sa mye om deg at jeg bare matte bli interessert ..."

"Hei ..." svarte jeg, fremdeles i sjokk.Sma stonnelyder unnslapp oss begge – det var vanskelig a vare stille nar vi var sa opphisset. Den ble raskt trukket ned til et sted rundt knarne for Siri begynte a gjengjelde kysset fra tidligere.

Hun var magnetisk. De hvite blondene i BHen under var sa vidt synlige, og nar hun snudde seg begynte blikket mitt straks a vandre nedover den flotte stussen som avtegnet seg perfekt mot kjolen. Jeg ... trenger a ha deg med én gang ...

Siri senket tempoet for hun sluttet helt.

"Sa ja ... vent, vent litt ..." sa hun og stoppet meg; sa seg rundt og smilte litt sjenert.

Hun gned underlivet mot meg og jeg kjente at kuken presset opp mellom larene hennes.

Schöne Aussicht.

Vi hadde hviskende blitt enige om at hvis kollegaen hadde vart vaken, hadde det vart verst for henne, for ingen av oss ville hatt henne med over i sengen vi delte selv om det hadde vart plass. Ikke til a sitte pa for a nyte utsikten, for Eva la seg spontant ned pa ryggen, trakk villige meg resolutt ned over seg og losnet beltet mitt. En naken, svett-glinsende, tilsynelatende helt utmattet og rundpult, meget vel-dreiet kvinnekropp med spredte ben, med kjonnet mot de gamle damer og med blandete kjonnsafter realistisk rennende ut av sprekken og ned over og mellom larene ned pa scenegulvet.
Jeg innbilte meg da og har med tiden overbevist meg selv om at de gamle damene hadde hort om forestillingen. For det andre tror jeg ikke morke parker i store tyske byer er trygge a ga inn i alene. Uvant i en tysk teatersal.

Fire arstider

»
    «Husk alt du har fatt, alt du har gitt.Praten hadde gatt lost og fast om det meste en liten stund for hun freidig dreiet inn pa neste tema.

Host

Han star med ryggen til inngangen pa den lille verandaen og ser ut over plenen. Han tar av seg skoene og kommer inn med bestemte skritt. Hun har alltid sjekket opp med ham for hun har sagt ja til noe.
    «Sett i gang», sier han og gir henne et lite dask pa den nakne rumpa nar hun reiser seg og loper mot kjokkenet. Ja, jeg overlater min kropp og sjel til deg a bestemme over.Et velvare og en befrielse over a endelig ha kommet til dette punktet.
    «Har du kjareste?Hun venner seg aldri til hvor dominerende han er bare ved a se pa henne pa den maten.Petter fikk grillen i gang og vinen kom i glassene. Petter og Rune sa storoyd pa hverandre og jeg skjonte at de var bade overrasket og litt flaue ove4r at dette var sa opphissende. Kjente at disse stralene kunne virkelig gitt meg en rask orgasme hvis jeg hadde fortsatt.Men sa matte vi tilbake i senga sa Rune kunne fa sitt.Petter knelte foran meg og lot tungen finne klitten min.

Plutselig kjente jeg at jeg bare matte ha en kuk inni meg.
Jeg sa du var kat og matte bare sa Petter i det han smog seg ut av badet igjen.De puppene der misunner jeg deg jammen.Jeg er ikke damen som er sa noye med helgevasken hver helg, men vi skulle fa besok av Petters studiekamerat denne helga.

Jeg fikk pa meg klarne og gikk ut og hilste pa Rune, Petters studiekamerat.

Haikeren: slavinnens versjon"Hans; kom ikke a si at du ikke liker dette... du oppforer deg som en overkat, lidderlig slavehore !"

Min Herre holdt frem kondomen, og jeg tredde den pa ham, mens jeg kysset brystkassen hans gjennom skjorten.
Respekten vi hadde for hverandre var totalt, og kjarligheten jeg folte for ham ble bare sterkere og sterkere efter som tiden gikk.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl